Cigar Humidor Tips

November 22

Humidorer hjælper med at holde cigarer på en ideel temperatur i et klima ligner den, som det er sket. Cigarer holdt i humidorer, der er korrekt passet vil smage bedre, røg længere og ikke tørre ud. Forberedelse, opbevaring og fortsatte vedligeholdelse er nøglen til en vellykket humidor og langvarig cigarer.

Placering

Cigar humidorer skal placeres på en plan overflade, væk fra direkte sollys eller en opvarmning aftræk. Undgå at gemme humidorer i fugtige kældre, hvor skimmel har en tendens til at vokse. Det er bedst at holde din humidor i et rum, hvor temperaturen er stabil og ikke for varmt, som på en hylde i et kontor eller et bibliotek. Den ideelle temperatur i rummet er omkring 70 grader. Undgå også at sætte andre objekter oven på din humidor, da dette kan ridse i træ.

Forberedelse og rengøring

Når du modtager din humidor, er der skridt, der skal tages før opbevaring cigarer. Humidorer er lavet af enten spansk cedertræ eller mahogni, der er ovntørrede. For at skabe de ideelle rammer for cigarer, skal humidor's træ være fugtet eller krydret. Ikke dæmpe træ med en svamp eller en køkkenrulle. I stedet placere et shot glas destilleret vand i bunden af humidor. Du skal derefter opkræve befugteren ved at udfylde det med propylenglycol løsning, placere den kalibrerede hygrometer inde humidor og luk låget. Tjek hygrometer, dagligt og når det læser 68 procent til 72 procent din humidor er indstillet til at gemme din cigarer. Altid bruge destilleret vand, som kan findes i købmandsforretninger, for at opretholde det fugt inde i din humidor. I modsætning til vand fra hanen indeholder destilleret vand ikke mineraler eller klor, der er skadelige for cigarer. Destilleret vand hjælper også med at forhindre oprustning inden for din humidor. Undgå at åbne dine humidor overdrevent, som dette vil medføre fugt at flygte og du bliver nødt til at fugte dine humidor oftere. Bløde klude, som dem der bruges til at rense briller, er ideelle til tørre ned humidorer, der kan blive støvet. Møbelpolish, som du regelmæssigt bruges på andre træsorter er et acceptabelt produkt til at rense og polere uden for skoven af din humidor.

Kalibrering hygrometre

Kalibrere din hygrometer kan gøres nemt med flere husholdningsprodukter. Materialer du behøver omfatter en plastikpose, som lynlåse lukket, en kasket fra en sodavandsflaske og bordsalt. Fyld fælles landbrugspolitik med salt og drop nogle vand fra hanen i fælles landbrugspolitik indtil salt er fugtig. Placer hygrometer og hætten af salt i plasticpose og forsegle det. Lad dem sidde i seks timer, på hvilket tidspunkt hygrometer bør læse 75 procent. Hvis læsning er slået fra, justere nålen på hygrometer. Gentag processen indtil hygrometer er nøjagtige. Rekalibrere din hygrometer hvert halve år. Også, ikke placere din hygrometer ved siden af luftfugter inde humidor, da dette kan give dig en forkert læsning. Nogle mennesker montere deres hygrometer på den indvendige låg af humidor at sikre dets afstand fra luftfugter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com