Circuit Breaker problemer

February 12

En af de mest almindelige elektriske apparater findes i hjemmet er afbryderknappen. Det er en elektrisk switch lavet til at holde det hele elektriske kredsløb fra gnister og skader på grund af kortslutning eller overbelastning. Det væsentlige, det bruges til at afbryde elektriske kontinuitet for at opdage fejl i den elektriske strøm.

Funktioner

Afbrydere er designet til at give bedre håndtering af strømforsyningen. De varierer i størrelser afhængig af program, og de fungerer ved at gennemføre elektrisk strøm, før det leveres til forskellige power supply salgssteder beliggende i et hjem eller en bygning. Effektafbrydere arbejde ved at kigge efter forskellige fejl inden for nuværende. Enheden er lavet af kontakter, der adskiller når fejl er fundet, forårsager nuværende afbrydelser. Når afbrydelse finder sted, dannes en bue i separatorerne, som igen har at være kogt og slukket for at genoptage normale elektriske strøm.

Fordele

Effektafbrydere giver en række fordele i at regulere strømforsyningen flow. Effektafbrydere vare længere end en sikring, og de kan blive nulstillet i tilfælde af et kredsløb finder sted; på den anden side har en blæst op sikring at blive erstattet med en ny. Effektafbrydere også håndtere en større belastning af nuværende, og dermed de anvendes i switch gears fundet i højspænding transformatorer, der leverer elektricitet til byerne.

Historie

De første former for effektafbrydere blev udgivet af Thomas Alva Edison i 1879, men hans breakers blev patenteret til hjemmebrug kun. På tidspunktet, blev sikringer stadig brugt i kommercielle elektriske systemer, fordi de var mere pålidelige til at modstå defekt betingelser og nuværende afbrydelser. I dag, anvendes afbrydere af både små og store forbrugere til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter elektricitet.

Problemer

Effektafbrydere tur normalt når de ikke kan håndtere større elektriske nuværende passerer gennem dem, og dette er forårsaget af overbelastning som følge af tilføjelsen af flere apparater og enheder, der bruger elektricitet. Under en overbelastning af elektrisk strøm, de forskellige komponenter af effektafbryderen har tendens til at overophede og til sidst rejse, fører til en kortslutning. Sprængt circuit breakers i sidste ende skal udskiftes for at genoptage normal omsætning af elektrisk strøm.

Løsninger

Reparere problemer, circuit breaker straks giver en række fordele. Første fastholder den normale strøm af elektrisk strøm trods øget anvendelse af elektricitet. Andet, godt konditioneret effektafbrydere holde ledninger ture og kortslutninger fra finder sted, dermed beskytte stedet fra at opleve brownouts eller utilsigtet brande på grund af defekt ledninger.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com