Circuit Breaker størrelse for et køkken område

March 8

Circuit Breaker størrelse for et køkken område

Ledninger et hjem for elektricitet er et projekt bedste venstre for licenseret fagfolk. Forkert ledninger betyder reduceret funktion og potentielle sundhedsrisici hjem passagerne. Apparater, herunder kogeplader og ovn, kræver flere ampere end de fleste elektronik. Dette betyder, at tungere ledninger og en stærkere strøm er påkrævet for at forhindre kortslutninger. Ledninger til en række kræver kendskab til elektricitet, ledninger og lokale bygningsreglementer, hvoraf hver vil forhindre potentielt dyre bøder og forsinkelser.

Diagram

En ledningsdiagrammet er et vigtigt første skridt til ledninger et køkken eller nogen anden del af hjemmet. Disse vejledninger kommer normalt med illustrationer, der viser den layout, placering og farven på ledningerne kræves for at fuldføre en elektrisk projekt, og de vil også indeholde oplysninger om, hvordan man wire apparater og forretninger. Disse vejledninger er afgørende for begyndere og er tilgængelig fra online kilder, såvel som i gør det selv-bøger. Det er vigtigt, at trykte udgaver er klart og læseligt at forebygge problemer.

Interval kredsløb

Den nationale elektriske kode antyder effektafbryder størrelse 50 ampere og 220 volt for området. De fleste husstand breakers bære bare 110 volt, så 220 betragtes som en tandem breaker, der indeholder to separate kredsløb i løbet af en regelmæssig breaker åbning. Denne ekstra spænding reducerer kortslutninger og elektriske faremomenter. Den ekstra styrke også giver maksimal kraft til at køre komfuret. Stikkontakten skal være en 50-amp outlet kablet med en 6/3 kabel, men er ikke forpligtet til at være udstyret med en Ground fejl Circuit Interrupter (GFCI) plug, der forhindrer chok og elektrisk stød.

Servicering udstyr

Servicering udstyr, herunder panelet master bør placeres i et område, der er uforstyrret af kabinetter eller andre strukturer. Den nationale elektriske kode udstikker specifikke krav, især clearance omkring en master panel. Denne regnskabsafslutning omfatter en dybde af 36 inches og et område 36 inches lang, som giver uafbrudt adgang til panelet. Denne regnskabsafslutning giver plads til vedligeholdelse og reparationer efter behov. Koden angiver også, at skabene, badeværelser og andre indskottede rum ikke er passende steder for en elektrisk master panel.

Ledninger Basics

Alle køkken bordplader og fødevarer forberedelse områder er pligt til at oprette GFCI beskyttet stik til at forhindre skade og alle køkkenbordet plug-ins skal indstilles mindst 24 inches fra hinanden. Dette krav gælder for enhver bordplade eller bar som er 12 inches dyb, eller mere, og hver af disse rum skal have mindst en stikkontakt. Ledningsføring en residence kræver tre farver af wire; rød, hvid og sort, ud over nøgne ledninger bruges til jordforbindelse.

Grundstødningen ledningen er monteret på rammen af apparaternes og bærer ingen aktuelle undtagen når en kortslutning opstår. Denne handling vil tur afbryder og slukke for apparatet. Både sorte og røde ledninger, omtales som "hot" ledninger, bære aktuelle fra breaker til apparat eller outlet. Hvide ledninger, på den anden side bære aktuelle fra apparatet til breaker og omtales som "returns". Ledning krav varierer en smule fra stat til stat, men den mindste størrelse er 14-2, med 12-2 er at foretrække frem for sin tykkere størrelse og mere holdbar ydeevne, især i køkkenet. Den tykkere wire betyder reduceret chance for kortslutning, især når store apparater anvendes mere end én ad gangen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com