Cirkulær gårdhave ideer

October 8

Cirkulær gårdhave ideer

Oprette en udendørs terrasse plads, der er betryggende, funktionelle og så original som din indretning. Have det sjovt, tilføjer en helt ny miljø udenfor. Cirkulære terrasser tilbyder indbydende muligheder til at underholde familie og venner. Konstruere to, side om side og bruge dem til særskilte formål eller bygge et stort område, tilføjer adskillige store plantageejere rundt udenfor Perimeteren for privatlivets fred og afslapning.

Tiki Hut Bar

Skabe en livlig udendørs underholdningsområde, der engagerer gæsterne nu de sidder i baren. Line bag halvdelen af cirkel med tiki torch lys og oprette en halvmåne formet wicker materiale bar. Vedhæfte en overhæng tag og hænge strengeinstrumenter lys for en festlig effekt. Brug lyse, varme farver som turkis med anstrøg af græs grøn og hot pink til accent. Placer en selvbærende udendørs ildgruben på den modsatte side af terrassen. Tilføje stole og chaise longues omkring ryggen halvt. Omfatter en bænk på en tredje side af terrassen og Tillad tre forskellige siddepladser områder at blive trukket ind i et fælles rum for optimal nydelse. Sted spisestue stol puder eller puder langs bænk for komfort.

Mosaik mønster

En mosaik mønster gårdhave øger enhver udendørs haven område. Sten eller klipper kommer i forskellige farver, former og størrelser og kan arrangeres i en række forskellige måder. Vælg småsten i havet-grønne skygge for en afslappende, seaside motiv. Tilgængelige mønstre er varierede og omfatter dyr, blomster, geometriske figurer, cirkulære mønstre og solsystemet figurer. Tillad dit mønster for at afspejle typen plads du forsøger at oprette. For en afslappende have retreat tilbyder en sun figur i midten et knudepunkt, der indebærer varme og sommer afslapning. Bruge store plantageejere fyldt med frodige grønne planter og rig blomster til at forbedre dette tema. Forskyde planter rundt om cirklen, efterlader en lille åbning for indgangen. En vand springvand off til en side og liggestole på den anden med et lille bord giver et sted at nyde en kop te, Læs en bog eller sidde og observere fuglene.

Udendørs teater

Udvide din indendørs underholdningsplads udendørs ved at oprette et indbydende og funktionelle udendørs teater område. Denne idé fungerer bedst, når gårdhaven støder op på bagsiden af huset og du har adgang til to sidevægge, der vil bidrage til at beskytte udstyr fra naturlige elementer. Hænge et stort format tv-skærm i mellem to sidevæggene og installere et udhæng til beskyttelse og til at bistå i skygge området til at få den klareste mulige billede på skærmen. På den modsatte side af rummet, placere komfortabel bænk-stil lounging møbler. Sørg for alle møbler har passende visning adgang. Placer en ildgruben midt i opholdsområdet og to ende tabeller i begge ender af pladserne. Gøre pude og blinde farver varme og lyse ved hjælp af nuancer af rød og orange eller en kombination af de to farver sammen med creme-farvede striber. Tilføj store, Plys puder, hvis gæsterne ønsker at ligge ned mens du ser filmen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com