Citrus produkter for Roach kontrol

January 17

Citrus produkter for Roach kontrol

Citrus-baserede eller citrus-duftende produkter er almindelige i organiske og uorganiske roach kontrol. De indeholder ingredienser, nedbryde roach's nervesystemet og i sidste ende dræbe den. Isenkræmmere eller haven forsyning butikker sælger disse roach kontrol lokkemad og sprays. Hvis dit budget er stramt, men er gør det selv skalle agn muligt derhjemme.

Hjemmelavet Roach agn

Kakerlakker spise kakerlak agn, som er fyldt med gift og vil dræbe kakerlak. Andre kakerlakker vil spise den døde roach's krop og afføring, der vil dræbe skallen. Således, for hver roach, der er dræbt med agn, 20 til 40 andre roaches vil dø. At gøre agn, Bland 2 spsk citruskvas, 1/3 tsk brun farin, 1/2 tsk majsmel og 1/4 tsk borsyre. Spred blandingen i områder, hvor kakerlakker. Gælde det så ofte som nødvendig for at dræbe kakerlakker.

Hot Shot Roach og myre Killer

Hot Shot fremstiller en skalle og myre killer, der det designet til indendørs brug. Spray vil dræbe kakerlakker på kontakt og vil efterlade et restprodukt, der vil fortsætte med at dræbe kakerlakker i op til 12 uger. Dette drab spray leveres i en citrus duft, men er vand-baseret så det ikke vil pletter overflader, som du spray det på. Spray dræber også edderkopper, græshopper, Sølvfisk, biller og møl.

Bekymring Citrus hjem skadedyrsbekæmpelse

Bekymring fremstiller en citrus-baserede pest kontrol spray, der er i stand til at dræbe myrer, lopper og kakerlakker. Produktet indeholder sikkert ingredienser og løsningen er sikkert nok at bruge omkring dit kæledyr og børn. Højtryksrenseren indeholder D-limonen, en appelsinskal ekstrakt, som angriber roach's nervesystem for at i sidste ende dræbe den. Brug af pesticider hver 3-4 uger til at styre roaches i din have. Pesticidet er certificeret til brug i økologisk havearbejde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com