Citrus træ podning instruktioner

October 24

Citrus træ podning instruktioner

Hvis du nogensinde har ønsket at plante et frø fra en særdeles fine stykke af citrus, tro om igen. Selvom plantning frø kan give et træ, vil ikke frugt fra træ nødvendigvis smager frugt fra træet forælder. I stedet, når formerings citrustræer, hjem orchard entusiaster Fastgør stykker, kaldet podekviste af træer kendt for at være gode producenter ind på rødderne af en almindelig citrus sætteplante, kaldet Rodstokken. Denne proces er kendt som podning og kan forvandle en produktiv træ med lækker frugt til mange ens dejlige planter.

Instruktioner

•Plant en citrus frø i en lavvandet container fyldt med pottemuld til at etablere Rodstokken. Plante frø i en dybde to til tre gange dens længde. Det er bedst at plante citrus i det tidlige forår og holde sætteplante i en placering med temperaturer på omkring 70-80 grader Fahrenheit, hvor den kan modtage indirekte sollys. Dække bakken løst med plastik for at opretholde høj luftfugtighed.

•Overførsel sætteplante i en 1-gallon plantageejer fyldt med pottemuld omkring to uger efter spiring. Når sætteplante når 24 til 30 inches i højden, er det klar til podning.

•Vælg en sovende, 1-årige kvist til at tjene som scion træ. Kvist bør måle ca samme diameter som stammen af din rodstok og indeholder to sovende knopper. Hvis du ikke fuldfører graften lige væk, holde scion fugtig af indpakning den afskårne ende i plast.

•Fjern de øverste 4 inches af jord omkring Rodstokken. Lige over linjen jord vinkel kniv på 45 grader og trække det opad for at gøre en glat diagonal snit omkring 2 til 3 inches lang.

•Anbring kniven omkring 1/3 af vejen ned diagonal snit. Omhyggeligt gøre en slids lige ned til 1 til 1 1/2 inches at danne tungen. Du vil gøre en tilsvarende nedskæring på de scion, der giver mulighed for to stykker af træ til let låsen sammen.

•Kontrollér lignende nedskæringer på scion, først at gøre en lang diagonal snit og derefter tilføje en tunge til at matche nedskæringer på Rodstokken. Sørg for at skære den rette ende af scion: den ende, der var voksende tættest på de vigtigste gren.

Låse Rodstokken og scion sammen ved hjælp af tunger man skærer i begge stykker. Det tynde lag af grønne træ fundet lige under barken skal line op mellem rodstok og scion. Rodstok og scion bør justeres pænt nok at de synes at være en plante.

•Sno graft med afdækningstape eller podning tape, ved hjælp af pleje til at holde graft korrekt justeret. Dække segl med podning voks og erstatte den jord du fjernet med fugtig muld. Du skal fjerne båndet i tre til fire måneder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com