Clemson vegetabilsk plantning Guide & datoer til anlægget

March 13

Clemson vegetabilsk plantning Guide & datoer til anlægget

Clemson Universitys udvidelse havebrug program udgiver en meget detaljeret vegetabilske haven Planlægningsvejledning på linje. Det har tid tabeller tabeller til udplantning en bred vifte af vegetabilske i de tre plantning regioner findes i South Carolina på deres optimale tid af året.

Planlægning af en vellykket have

Clemson guide giver en alvorlig fokus til planlægning for en have som forberedelse til både høj ydelse og nydelse i at opretholde den. De beder dig til at overveje en række faktorer, spørge dig selv: hvor meget tid du har nødt til at afsætte til køkkenhaven? Hvad årstidens grøntsager kan du lide at spise? Hvor meget du ønsker at producere--vil være du spiser alt fersk eller bevare og frysning? Hvor meget fysisk plads du har til at afsætte til haven? Arbejde gennem disse spørgsmål vil hurtigt hjælpe dig med at udvikle en plan for din køkkenhave.

Placeringsvalget

Clemson guide slår til lyd for at skabe en have der er så lille som muligt samtidig stadig producerer hvad du ønsker og giver grøntsagerne plads og næringsstoffer de har brug for. Dette vil begrænse mængden af labor haven vil kræve og hjælpe med at forhindre affald. Clemson rådgiver at du hjemmeside din køkkenhave på et sted, der modtager mindst 6 timer i fuld soleksponering hver dag. Mens nogle bladgrøntsager og knolde kan dyrkes i delvis sol betingelser, er solen element vigtigst. Vejledningen anbefaler lokalisering haven nær hjemmet og en letflydende vandkilde. Det løser også en container og højbed plantning samt traditionelle i jorden metoder.

Sæsoner til udplantning

Clemson guide identificerer de tre plantning og havearbejde regioner i staten: Piemonte i det nordlige, centrale, der dækker den midterste tredje skår af staten. og kystområder. Detaljerede tabeller er inkluderet for plantning datoerne for de fleste grøntsager i hver plantning regionen baseret på omgivende temperaturer og hver kultivar frosthårdførhed. Også bemærket er de afgrøder, der kan genplantes eller re seedede sekund eller flere høsten i hver plantning region.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com