Coleman Generator fejlfinding

May 28

Hvis du nogensinde har oplevet en langvarig strømafbrydelse du ved hvor svært det kan være--når strømmen går det gør køleskabet, varmen og de andre bekvemmeligheder i det moderne liv. At have en Coleman vil generator i dit hjem give dig en måde at holde disse vitale apparater kører indtil magt kommer tilbage, men det er vigtigt at vide hvad man skal gøre, hvis generatoren ikke vil starte.

Kontrollér brændstof

Når en Coleman generator ikke gør opståen er den mest sandsynlige årsag forslidt brændstof. Mange modeller af Coleman generatorer er særligt følsomme over for brændstofkvaliteten, og det betyder, at gamle brændstof kan forårsage alvorlige start problemer. Hvis brændstoffet i din generator har været der for lidt mens det kan har degraderet til det punkt, hvor generatoren ikke vil starte, så først tømme brændstoftanken og erstatte den gamle brændstof med friske brændstof. Det er en god idé at få fat i en ekstra kan brændstof, hvis dårligt vejr forventes--dette vil hjælpe dig overvinde muligt brændstof problemer og give din generator til at køre længere, hvis lyset går.

Check tændrøret

Tændrøret er en anden fælles kilde til problemer for mange Coleman generatorer. Nogle Coleman generator modeller var berygtet for oversvømmelser under gentagne starter forsøg, så skal hvis din generator ikke startes, som det skal, du fjerne dækslet til tændrøret og undersøge tændrøret for spor af brændstof. Hvis tændrøret er forurenet du muligvis til at rense og udskifte det, men det er en god idé at holde et par ekstra tændrør på hånd tilfældes skyld.

Kontrollér luftfilteret

Hvis luftfilter på din Coleman generator er blevet tilstoppet eller snavset kan det hindre luftstrømmen og forstyrre hvordan din generator starter og kører. Hvis din generator er er starter hårdt eller kører dårligt det vigtigt at kontrollere filteret for snavs og debris. Hvis filteret er bare lidt beskidt du muligvis rengøre den, men erstatter det kan være et bedre valg. Holde inde indre at opererer din Coleman generator i et støvet område vil reducere filter levetid kraftigt, så sørg for at holde et par ekstra filtre på side hvis du driver din generator under støvede forhold.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com