College lejlighed udsmykning Tips

September 6

College lejlighed udsmykning Tips

Mange universitetsstuderende foretrækker bor i en lejlighed i stedet for opholder sig i en sovesal. En masse skoler kræver eleverne til at leve på campus i deres freshman år, men efter at spændingen ved dorm liv begynder at blive gamle, nogle studerende ser frem til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger og eftergivenhed for at leje deres egen lejlighed. Mens du ikke måske har en masse ekstra kontanter til at dekorere din lejlighed, er der masser af måder at gøre det stilfulde og smarte, men samtidig give alle hjemlige bekvemmeligheder.

At gå på kompromis

Med høj leje, undervisning regninger og alle de andre udgifter af college, finde de fleste studerende det økonomisk nødvendigt at leve med en værelseskammerat eller to. Deler en lejlighed med nogle af dine venner kan være spændende, men ofte er der uenighed om alt fra madlavning til at betale regningerne til tiden. Der kan også være sammenstød om udsmykning stil. Ikke alle vil være enige om hvad ser godt ud i lejligheden. Den bedste måde at planlægge indretningen er at sidde med dine bofæller og finde ud af, hvad alle personlige stil. Det er muligt, at alle kan blive enige om én stil. Hvis ikke, er det nemt at blande sammen flere forskellige stilarter.

Møbler

De fleste college studerende vil ikke være i stand til at købe en hel lejlighed fuld af nye, matchende møbler. Chancer er, møblerne er gonna være et mix af brugte varer fra familiemedlemmer eller stykker fundet på værftet salg. En billig måde at holde møbler ser sammenhængende er at bruge slipcovers. Slipcovers kan købes til relativt billige priser og kan fjernes og vaskes nemt. Det er sandsynligt, at dine møbler vil se en masse slid og ælde college år, så det er nok en fordel at være i stand til at vaske din slipcovers. Hvis du ikke nedarve nogen gamle møbler fra din bedstemor eller bevægelige salg ned ad gaden, er der steder, hvor du kan finde billige muligheder. IKEA er kendt for at have billige møbler, som du kan trække og samle dig selv. Det kan tage lidt manuel arbejdskraft og tid, men du vil ikke betale en anden for levering og montering.

Opbevaring

Selvom de fleste lejligheder vil virke som palæer efter liv i et lille kollegieværelse, vil du snart indse at lejlighed levende ikke tilbyder meget i vejen for opbevaring og ekstra plads. Udnytte hvert område, du har ved at få møbler, der fordobler som opbevaring. Opbevaring osmannerne er gode til at skjule elementer såsom ekstra tæpper og tilføje flere siddepladser til et værelse. End tabeller og sofaborde med masser af skuffer og hylder kan rumme bøger, film og meget mere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com