Colonial maling farver

May 22

Colonial maling farver

Den koloniale arkitektoniske stil fandt sted mellem 1600 og 1780, ifølge penge grube. Historisk korrekte farver i denne periode har påberåbt sig de naturlige elementer i miljøet. Den koloniale stil blev brugt på østkysten og nogle dele af det sydvestlige USA. Når du maler ydre af en colonial hjem, skal du vælge de farver, der var til rådighed og fælles i løbet af denne tid.

Indigo eller blå

Indigo eller dyb blå er en farve, der bruges på kolonistil boliger. Blå var et tegn på velstand i kolonitiden på grund af knaphed på blå pigment for maling. En blå ydre var et statussymbol og boligejere stræbte efter at male deres hjem med farven.

Hvid, okker og gul

Okker er en brunlig gul, der indrettede ydre af colonial hjem. Colonial boligejere bruges også blødere gule i en cremet tone. Hvid, beige, mandel og taupe blev alle anvendt på udvendig og indvendig af koloniale huse. Disse farver blev valgt for beskeden homes, fordi materialerne var let tilgængelig og billig.

Rød

Rød blev brugt på indre af colonial hjem til accent værelser og møbler. Indre af skuffer, inde i skabene og spisestue hutches var fælles steder at bruge rød. Udvendige skodder og trim på ydersiden af huset er accent med rød maling på nogle colonial hjem.

Brændt Umbra og brun

Brændt Umbra er en rødlig brun farve, der kan male et colonial hjem i en historisk korrekte skygge. Ud over den rødlig nuance af brændt Umbra er rig chokolade brune et godt valg for colonial hjem så godt.

Colonial Revival farver

Mellem 1900 og 1940, efter populariteten i den victorianske æra begyndte at falme, havde den koloniale arkitektoniske design en revival periode. Farverne husejere valgte for colonial hjem i denne periode er ikke nødvendigvis historisk korrekte repræsentationer af den oprindelige kolonitid. Husejere valgte grå, beige, hvid og blå til at male ydre af disse boliger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com