Color Decor ideer

April 24

Color Decor ideer

At vælge farve til dekoration kan synes risikabelt. Du kan ende med et farve-dyngvåd værelse med nogen rim eller grund til det, eller du kan være så forsigtig, at du ender med et værelse farve, de neutrale farver blanding ind i hinanden. Dog med lidt inspiration, maling chips og planlægning, kan du undgå disse værste case scenarier.

Gå til farvehjulet

Udsmykning med farve begynder med farvehjulet. Enhver håndværker eller designer, der bruger farve ser til farvehjulet på et tidspunkt for inspiration. Farver på modsatte sider af hjulet anses supplerende eller kontrasterende farver. Farver støder op til hinanden er tilsvarende farver. Til dristige farvekombinationer, par farver på modsatte ender af farvehjulet, som blå og gul eller rød og grøn. Glem ikke, du kan også gøre en enorm indflydelse med subtile forskelle i nuance og intensitet. Din lilla kan faktisk være en tonet ned aubergine og din gul, en fed solsikke farve, eller du kan gå med en lys lilla og cremet sennep. To kan se meget anderledes i samme rum.

Stick med én farve

Du kan gøre en enorm indflydelse med et knudepunkt lavet med farve. Hvis du favor neutral paletter hvor cremer, hvide og naturlige nuancer regere, tilføje en sofa i et rige skifer blå med en tilsvarende farvet accent vase på tabellen hjørne. Den mørke farve mod de lysere toner kan tilføje dybde til rummet uden at gøre det synes kedelig eller trange. Du kan også vælge en farve til at bruge hele rummet i små accent stykker. Hvis du har en sort og hvid værelse, kan du tilføje rød, gul eller endda magenta accenter her og der. Glem ikke at kigge på farver i vægkunst og bøger samt. Strategisk kan du vise bøger på en sag og billeder eller malerier på en væg, der har bare en smule af grøn til accent dit gule og orange kombination.

Noget uventet

Pluk små accent stykker som vaser, pyntepuder, lampeskærme og accent stole til at tilføje en fed farve. For eksempel, hvis du har et værelse med en primært grønne og blå palet, kaste i en fed gul par pyntepuder eller en vase i orange valmuer. Vær ikke bange for at tilføje en rig mønster eller tekstur at gå med farven. Tilføje denne ene sidste burst af farve kan samle et rum. For eksempel, hvis du har en landlig stil vinterhave med pinks, cremer og anstrøg af lys gul infunderes i alle dele af rummet, male loftet en lidt mørkere gul kan samle alle disse elementer.

Træffer beslutningen om

Samle en bred vifte af maling chips på din lokale maling butik, selv farvevalg du ikke må favorisere på første øjekast. Spredt chips ud på en stor, hvid overflade. Eksperimentere med farvekombinationer ved at arrangere og organisere to til fire farver sammen, indtil du kommer op med et farveskema, som har balance. Du kan have to farver, der svarer, er en anden, at neutralisere og stadig en anden, der vil være din accent stykke.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com