Colorbond tag farver

May 25

Farven på et tag har en drastisk indvirkning på det overordnede udseende af hjemmet, men kan også have en indvirkning på temperaturen i hjemmet, som er fordi nogle farver absorberer varme fra solen, at øge den omgivende temperatur, mens andre reflekterer det tilbage ind i miljøet. Colorbond fremstiller tagdækning i flere nuancer, at forskønne hjemmet mens også neutralisere eller reflekterende lys.

Grøn

Selvom mørkere nuancer kan absorbere nogle sollys, at øge den omgivende temperatur i hjemmet, grøn farvet tagdækning supplerer både lyse og mørke hjem farveskemaer og findes i flere nuancer. Colorbond producerer flere grønne farver til sine tagdækning, herunder lys og dæmpet bleg Eucalyptus, medium og næsten grå ørkenen og mørk og dyb sommerhus grønne.

Hvid

Ikke som almindelige en farve til tagdækning som nogle mørkere grå eller grønne, hvide er den lyseste farve og afspejler de mest lys. Denne funktion hjælper med at holde varmen ud af hjemmet, sænke sommer elregning sammen med temperaturen i huset. Colorbonds nuance af hvid kaldes Surfmist. Selv om denne farve er kompatibel med mange nuancer af sidespor, det viser snavs meget let og kræver en anstrengende rengøring tidsplan, især for boliger placeret under høje træer. På grund af dette vælger nogle husejere off-white nuancer såsom klassisk creme.

Blå

En farve, der står i kontrast godt med rød, grå, hvid og nogle nuancer af grøn, flere nuancer af blå er tilgængelige som tagdækning fra Colorbond. Disse nuancer omfatter en lys blå-grå kaldet Windspray, de mørkere tone Ironstone og rige blå farve Deep Ocean. En næsten lilla-farvede Loft er også tilgængelige, selv om denne farve ikke passer, som mange farveskemaer som lettere blues.

Rød

Farven af bagt ler, røde bidrager til en organisk tone til hjemmet. Nuancer af røde af Colorbond omfatter lys og dæmpet næsset og de mørkere, varmere Manor rød. Hver af disse farver er kompatible med rød, hvid, grøn, blå og grå sidespor.

Grå

En af de mest almindelige farver til tagdækning, grå fås i flere nuancer, lige fra den næsten hvid til den næsten sorte. Bortset fra meget lys og meget mørke nuancer, denne cool neutral farve hverken absorberer eller afspejler en stor del af lyset fra solen. Colorbond nuancer af grå omfatter lys skifer grå og aften Haze, medium tonet Bushland og Klit og den mørke skov grå og Monument.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com