Colts soveværelse idéer

September 10

Colts soveværelse idéer

Hvis du er en fan af Indianapolis Colts, er chancerne gode, at du tilbringer hver søndag i fodboldsæsonen foran fjernsynet til at heppe på dit favorit hold. Hvis du ønsker at vise din støtte til holdet året rundt, kan dekorere dit soveværelse i en Colts tema dog den ideelle måde. Udseendet kan være bedst egnet til børn og teenagere, men selv hvis du er en ældre Colts fan, du kan nyde at indarbejde nogle blå og hvide flair i dit soveværelse indretning.

Vægge

Fordi Colts' team farver er kongeblå og hvid, indstillingerne for væg farver er indlysende. Nemlig maksimum indvirkning, skal du bruge kongeblå på væggene. Du kan bryde op fed skyggen ved at tilføje strejf af hvid i trim og støbning. Men hvis du har at gøre med et mindre soveværelse, den mørkeblå kan gøre værelse føle sig mindre. Ved hjælp af hvidt på væggene er en bedre løsning, fordi den lyse farve kan gøre rummet føler større. Tilføj blue gennem støbning i stedet. Du kan også vælge for at male væggene i en to-tone mønster, med en halv blå og anden hvidt. En stol jernbane kan bruges til at opdele væggen i to og give det et færdigt look. For at vælge den rigtige nuance af blå til din maling, tage et billede af Colts' logo eller en T-shirt i team farver med dig hjem forbedring eller hardware butik så du kan sammenligne toner for at finde den skygge, der passer bedst.

Logo vægmaleri

Et vægmaleri af Colts' logo er en anden mur der dækker indstilling. Det er en ideel måde at oprette et omdrejningspunkt for rum og anbringes på væggen hvor du planlægger at sætte din seng hvis du ikke har et hovedgærde. Hvis du vil oprette en Colts' logo vægmaleri, søge online efter versionen af logoet, du bedst kan lide, og lave en kopi til at oprette sort-hvide gennemsigtighed i billedet. Placere billedet fra gennemsigtighed på væggen ved hjælp af en overheadprojektor. Hvis du ikke ejer en projektor, leje mange kontor forsyning butikker dem? Med projektoren, kan du justere størrelsen på logoet for at passe din væg og bestemme den ideelle placering for maleriet. Brug en blyant til at spore logoet på væggen, og udfylde med akryl maling i passende farver.

Sengetøj

Et bredt udvalg af sengetøj er tilgængelige som funktioner Colts' logo, så du har mange muligheder, når dekorere din seng. Du kan vælge at gå helt ud og bruge et team logo Talsmanden og ark sæt eller blot bruge Talsmanden med solid farvede ark. Hvis du foretrækker en mere underspillet look til dit sengetøj, bruge en solid blå Talsmanden og hvide plader. Du kan tilføje en dekorativ pude med Colts' logo til at binde seng med resten af rummets indretning.

Dekorationer

For yderligere dekorationer, belastning på Colts memorabilia og samleobjekter. Hvis du har signeret fodbolde eller trøjer, vise dem i glas tilfælde eller rammer. Colts vimpler kan bruges som sengeforhæng, for vinduerne eller at oprette en kant rundt om toppen af væggen. Hænge i fuld størrelse vinyl wall klamrer sig af kendte Colts spillere som Peyton Manning, tilføje et sjovt indslag til rummets indretning. Ramme traditionelle plakater, der har din favorit spillere eller skud af Colts' stadion samt. En neon tegn med hold-logoet kan lysne rummet og tilføje visuelle interesse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com