Cool Attic Ungdomsværelset ideer

July 2

Cool Attic Ungdomsværelset ideer

Hvis din teenager har brug for mere plads til at underholde venner eller til at studere, konvertere ubrugte områder i dit hus. Kviste er ofte ignoreres, men kan være det perfekte sted til at skabe en cool Ungdomsværelset. Loftet giver din teen privatliv, mens at være tæt nok for dig at holde øje med hvad der foregår.

Teen Lounge

Da kviste ofte har vinklet holde loftet møblerne lav til jorden. Bruge platform senge, hvis du ønsker cool teen kvistværelse kan også fungere som et gæsteværelse. Beaded gardiner for vinduerne eller over døråbninger tilbyde funky flair og en retro stemning til et teen loftsrum. Sækkestole giver farverige og billig siddepladser. Teenagere kan bruge sækkestole som et sted at spille videospil eller taler i telefon. Bruge holdbare materialer som laminat tabeller og microfiber eller læder sofaer til at dekorere en teen plads, som vil vare.

Teen Office

Konvertere loftet til et sted for din teenager til at studere. Da kviste er isoleret fra resten af huset, vil det være et roligere sted at arbejde. Bygge i en vinduesplads, der kan tjene som en læsning nook. Tilføj i cool elementer ved hjælp af lyse maling farver og tilbehør som orange eller lime grøn. Omfatte billig moderne møbler ligesom en stål skrivebord eller funky kontorstol. Line vægge med overstørrelse plakater om din teenagers helte og favorit forfattere.

Art Gallery

Tænde på loftet i et kunstgalleri, hvor din teenager kan fremvise sit arbejde. Din teenager kan oprette en brugerdefineret sofa af doodling på en almindelig sofa med stof markører. Din teenager venner kan også hjælpe med at dekorere rummet. Male væggene med tavle maling eller hænge store tørre slette bestyrelser på væggen, så din teen har et sted at efterlade beskeder til venner eller skrive poesi. Vise din teenager kunst eller opmuntre hans kunstneriske side med staffeli og lærred. Sted en stor dråbe klud eller dekorative linoleum måtten på gulvet for at fange eventuelle malingen drypper.

Attic overvejelser

Udsmykning kviste kommer med særlige overvejelser. Hvis dit loft har skråt sikre lofter, at din teenager ikke ramte hovedet på loftet. Brug kortere væggene som et sted at sætte reoler eller drapere det skrånende loft for en romantisk baldakin effekt. Placer møbler i midten af rummet og installere lamper, der er tæt på loftet for at bekæmpe lavt til loftet. Dekorere med stående fans hvis dit loft er varmt om sommeren.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com