Cool Attic værelse ideer

April 21

Cool Attic værelse ideer

I de fleste hjem, loftet er en muggen sted til opbevaring af ting, du ikke kan bære at smide væk eller ikke er sikker på, hvad de skal gøre med. Hvis du kan rydde op i dit loft, giver væk de ting, du ikke bruger længere og at finde et nyt sted at opbevare de ting du overveje uvurderlige, kan du have en ekstra plads i dit hus. Attic-værelse tilbyder grænseløse muligheder, der tilbyder isolation fra resten af huset.

Arbejdsplads

Ifølge hjemmesiden hjem-designing.com, når det kommer til kvistværelse, det er ".. .den afsondrethed af det fra resten af huset, hvilket gør det sådan et stort hit." Det er denne afsondrethed, der gør loftet et passende sted for en arbejdsplads. Det tilbyder en rolig plads til at tænke og være produktiv, hvilket gør det til et område fri for afbrydelser af familiemedlemmer. Male væggene en beroligende farve pastel blå, grøn eller gul og sat i et skrivebord med en komfortabel kontorstol.

Alternativt, kan du bruge rummet som en kunstners atelier. Opsætning af en udarbejdelsen tabel eller staffeli. Lav bog hylder er let at samle og er perfekt til opbevaring af filer eller kunst forsyninger.

Children's Play plads

Loftet er en egnet plads til børn, der er modne nok til at spille med minimal voksent opsyn. Det lave loft på en kvist arbejde godt for yngre børn. Male væggene en munter pink, fersken eller blå til at afspejle ungdom og vibrering; tæppe i stuen med en blød shag tæppe.

Den ekstra soveværelse

For mange, ville et gæsteværelse være den mest funktionelle brug for et loftsværelse. Husk på, at hvis ikke har hyppige gæster, du kan også bruge den ekstra plads som et sted for dine børn for at have slummer parter, ved at apteringen det med to enkeltsenge, eller tilføje en trille seng til fuld sengen. Centrale er at gøre dette rum som hjemlig og hyggelig som muligt; du ønsker ikke dine gæster til at føle, at de sover i en gammel lagerområde. Overveje at sætte tapet og give sengen med matchende sengetæpper eller dyner. Sætte en natbord af sengen, måske med en vintage lampe og friske blomster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com