Cool Baby værelse ideer

January 10

Cool Baby værelse ideer

Udsmykning en baby værelse er en spændende måde for et par at forberede ankomsten af deres barn. Fra unisex farvetemaer til klassisk blå for drenge og blød pink for piger er der så mange faktorer, der hjælpe med at bestemme rummets indretning. Da designe en cool idé til en baby værelse kan være udfordrende, er der enkle temaer, der kan bidrage til at gøre oplevelsen givende og mindre skræmmende.

Beatrix Potter

Beatrix Potter er en klassisk og finurlig tema for en kønsneutral baby værelse. Den britiske forfatter, "fortælling af Peter kanin" bøger tilbyder en litterær endnu barnlig touch til enhver baby værelse. Fra vægmalerier af Peter kanin på barnets vægge, for at krybbe sengetøj sæt fuld af alle de animerede figurer fra barndommen classic, er temaet beroligende, venlig, varm og inspirerende for både baby og forældre. Der er budget-venlige måder at tilføje en Peter kanin-esque touch til rum, som udvider et billede fra en af de bøger, derefter montere det på den krybbe hovedgærde.

Snoopy

Snoopy, er sammen med resten af jordnødder tegneserie karakterer, en kønsneutral animerede karakter, der tilbyder cool og nemme løsninger til baby værelse dekoration. Snoopy-relaterede babyprodukter er nemme at finde og omfatter vægtæpper, vindue behandlinger og krybbe sengetøj sæt. Fra Snoopy til Peppermint Patty, Lucy og flyvende es Red Baron er der masser af tegn til at gøre baby's room en livlig og hopping sted. Nogle cool babyprodukter med Snoopy temaer omfatter træ vækst diagrammer, tøj hæmmer og træ væg spejle. Udskæringer direkte fra tegneserierne er et budget-venlige måde at tilføje flair og detaljer til børneværelset.

Bamser

Bamser er en elskelig og universel måde at gøre en baby værelse, hyggelig og indbydende. En af de fedeste ting om bamser er, at de er så nemme at finde. At give børneværelset et sammenhængende tema bliver nemt når bamser er inkluderet. Fra at købe et langt, menneskelig størrelse bamse at placere i hjørnet af lokalet, at sengetøj sæt drysses med bamse tegninger, er der ingen mangel på idéer. En særlig inderlig måde for forældre at starte i børnehave er ved at tilføje en af deres egen barndom teddy bærer på værelset--selvom det er flosset eller mangler et øje. Andre idéer omfatte bamse patchwork quilts, bamse plakater, område tæpper i form af bjørne og keramiske lamper med bear temaer.

Hawaii

Hawaiian temaer giver en afslappende og kreative måde at dekorere et barns værelse. En Hawaiian motiv replikerer den farverige vibe af rolige ø lever. Tropisk stil baby værelser kan være maskuline eller feminine. Nogle idéer omfatte luau part rekvisitter, Hawaiian print krybbe strøelse, udstoppede papegøjer og tropiske fugle, krybbe nederdele, der ligner hula græs, vindue behandlinger, der er stråtag tag tiki hytter, farvestrålende tropiske blomster prints og træ vægmalerier. Når du maler væggene, er det nyttigt at efterligne farver Hawaiian solnedgang--sammen med ocean blå og lys lyserød hawaiiansk hibiscus blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com