Cool badeværelse farver

December 22

Cool badeværelse farver bruges ofte i små badeværelser til at gøre rummet føler større. De låner også en rolig, skyfri føler til det rum, hvilket er grunden til mange kurbade bruge cool farver i deres udsmykning temaer. Nogle cool farver kan gøre et rum føler mørke og deprimerende, men hvis rummet ikke har eksponering for meget naturligt lys. Derfor er det vigtigt at vælge dine farver omhyggeligt.

Browns

Browns låne en jordnær, rustik føler til et badeværelse. Prøv en meget lys tan på væggene for beroligende, neutral mellemrum eller en dybere brun for en mere maskulin følelse. Accent med rig brun træ i forfængelighed og spejl eller foto rammer. Bambus window blinds også arbejde godt med dette look, som gør et par grønne planter.

Grays

Grays låne en poleret, sofistikeret føler til et badeværelse. Cool, blå grå efterligne stålsat farven på havet eller en sø, mens grå med et strejf af grøn er traditionelle spa farver. Perle grå glitre og bringe lys ind i et lille badeværelse, mens grå med et strejf af gul--men stadig en cool farve--kan opvarme rummet.

Hvide

Hvide er den klassiske cool farve i et badeværelse. Denne farve giver en badeværelse en sprød, ren følelse. Prøv lyse hvidt på din trims, i kontrast til en lys grå eller tan på væggene. Eller bruge en off-white til at bringe toner af træ, marmor eller granit i dit badeværelse. Tilføje lutter hvide gardiner og hvide fluffy håndklæder til et luksus hotel look.

Blues og Greens

Blues og greens er traditionelle kølige farver, der fungerer godt i et badeværelse. Bleg aqua fungerer godt med hvid og fylder et badeværelse med lys. Meget bleg, bløde grønne bringe i udendørs og skabe en afslappet luft, især hvis du par farve med spalike tilbehør som en skål af dekorative floden sten, håndlavet sæbe og græs gulv måtter. Holde nuancer afdæmpet og bleg at undgå at skabe en barnlig føler, medmindre dit badeværelse er for et barn. Eller brug lyse nuancer, hvis du går til en Caribien eller tropiske tone.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com