Cool børnehave ideer

July 4

Cool børnehave ideer

Hvis du ønsker en unik børnehave for din særlige og søde baby, få kreative, når dekorere det. I stedet for stikning med standard tema ideer eller køn-ordineret designs, tænke på ved hjælp af lyse farver eller udnytte temaer men i utraditionelle farver. Gøre børnehave, et dejligt sted for dit barn at vokse op i, og også et sted, hvor du vil nyde at tilbringe tid.

Pastel Jungle

Oprette en børnehave med en jungletema, men snarere end benytter lyse farver, stick med dæmpet og pastel farver. Dette er en cool idé og også et kønsneutralt. Male væggene creme eller en blød, smøragtig gul farve. Hænge op billeder af søde tegneserie dyr, giraffer og bjørne, i pastelfarver. Rammerne bør være lys, enten hvid eller lys træ, og alle de samme størrelse og farve. Enkel, salvie grøn sengetøj er perfekt til dette værelse.

Haven

Oprette en yndig garden - og frog-tema børnehave. Dette er også en kønsneutral idé. Male væggene i børnehave i en pastel lime grøn farve. Trim kan være enten hvide eller gøre det pop med krikand blå. Tilføje krybbe og andre møbler til værelse i hvid eller lys træ. Strøelsen skal være en lime grøn, der svarer til vægfarven. Male store blomster og bier på alle væggene i soveværelset. Bruge grøn, lilla og blå til at male blomster med. Tilføje masser af grønne frøer til væggene og tilføje udstoppede dyr frøer rundt i lokalet.

Retro

Hvis du kan lide tanken om en retro børnehave, oprette en hot pink og rust orange. Start med vægge og male vandrette striber på vægge ved hjælp af hot pink og en lysere nuance af lyserød. Tilføje gardiner med geometriske eller blomsterarter mønstre på dem, der er orange med et strejf af hot pink. Placer orange tilbehør omkring børnehaven i form af lampeskærme og billedrammer. Prikken over i'et er at tilføje et tæppe på gulvet, der omfatter begge farver i en retro paisley eller stribet mønster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com