Cool ideer til dekorere en drengs soveværelse

August 8

Finde en cool idé til din drengs soveværelse er en tricky ting. Sports værelser, træne værelser og plads værelser er typisk værelser, som du finder i hundredvis af huse. Du ønsker en udsmykning tema, at han ikke vil finde på sine venners huse og en, der er unikke bare til ham. Cool ideer til dekorere en drengs soveværelse omfatter ideer, der passer med sin egen stil og ideer, han ønsker at vise til sine venner.

Bring udendørs inde

Gøre sit soveværelse til et rum, der efterligner den store udendørs. Male et stort træ vægmaleri på en væg, med brun maling til træ og træ bark og forskellige nuancer af grøn for bladene på træet. Brug de samme grønne nuancer på Soveværelsesmøbler, til at give hvert stykke et nyt look. Hænge dekorative camping gear på væggene som dekorationer, herunder kantiner og gamle lanterner. Kort og sider fra gamle atlasser også tilføje farve og dekoration til væggene, uanset om du ramme siderne eller hænge dem direkte på væggene. Gøre hans seng til en camping telt ved draperinger stof fra loftet omkring sengen eller ved hjælp af en mindre telt, der passer direkte på sengen.

Forsænket Treasure værelse

Bruge pirat tema til at forvandle sit soveværelse til en forsænket treasure værelse. Et gammelt skib hjul, falske guld mønter, gamle redningskranse og skib lanterner gøre unikke dekorationer, når hang på væggene. Drej en falsk skib hjul på sin side og hænge fra loftet for et nyt armatur til lys. Ser for tilbehør, der arbejder med temaet, som en pirat brystet-formet toybox og sengetøj med dødningehoveder på det. Møbler lavet af gamle Tønder arbejder også med temaet, ligesom en stol eller et bord lavet fra en gammel tønde. Et skib vægmaleri eller treasure kort malet på væggen fuldender udseendet.

Camouflage udsmykning

For en dreng, der elsker militære ting, oprette en camouflage stil værelse. Vælge camo dekorative sengetøj eller bruge camo kun på hovedgærdet. Camouflage stof placeret over en eksisterende hovedgærde giver det en helt ny look. Give møblerne en ny frakke af mørk grøn eller khaki-farvede maling og bruge grønne nuancer til at gøre en camouflage ser. Male forsiden af kommode skuffer camouflage. Mørk grøn og khaki tilbehør placeret rundt i lokalet arbejde med temaet uden at forringe camouflage.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com