Cool køkken farver

January 14

Cool køkken farver

Med pulserende røde tomater, gul peber, rødbeder, lilla kartofler og orange squash er køkkenet ikke plads til kedelige hvide vægge. Af natur af rummets funktion, køkken vægge udholde mere end deres andel af slitage over tid, så fikse dem op hvert år med en maling job. En cool køkken farve vil give dit køkken et roligt, afslappende føler, uanset om du foretrækker moderne, retro eller sommerhus stil.

Blå

Nogle gange er de bedste sted at gå til væg farve inspiration lige uden for dit vindue; naturen bugner med rolige blå farvande og dybblå himmel. Et køkken med mørk bordplader, rustfrit stål apparater og hvide kabinetter og trim ser simpelthen elegant med bleg blå vægge. Hvis dit køkken er moderne, vil en fed blå farve tilføje et strejf af varme til en skifer-topped counter og neutral tile gulvbelægning. Blød blå vægge med mørkere blå nuancer og hvide møbler er yndlingsfarver for et sommerhus eller fransk landkøkken.

Grøn

Køkkener med rustfrit stål apparater og støbejern gryder, naturlige trægulve og masser af naturligt lys tage på en pulserende fiesta smag med chartreuse grønne vægge. Mørkere kabinetter med granitbordplader pop mod lys sage grønne vægge, mens cremet seafoam grøn er den ideelle finish til et retro-stil køkken med sorte og hvide flisegulve. For et rustikt udseende, par skov grønne vægge med mørk grå møbler og lyse trægulve, forudsat rummet får nok sollys til at udligne de mørkere farver.

Grå

Grå er en cool farve, der er behagelig for øjnene og giver køkkenet et moderne, sofistikeret look. Med højt til loftet, masser af naturligt lys og et lyse hvidt loft giver mørk grå væggene en cool baggrund for møbler detaljer, tællere og apparater til at skinne. Sten og trækul grå er lys, smukke farver, at bringer ud af detaljerne af apparater, håndmalede fliser og Glasmosaik i kunst og kunsthåndværk stil køkkener. Grå er også en neutral farve, som gør det kan tilpasses til forskellige stilarter, hvis du beslutter at ændre din møbler eller Gulvbelægning i fremtiden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com