Cool maleri ideer til en drengs soveværelse

September 26

Cool maleri ideer til en drengs soveværelse

Når det kommer til at male din søns soveværelse, ønsker du det at være forælder-venlige men stadig cool for ham. Der er mange måder, at du kunne male din søns soveværelse, men en af de nemmeste måder at afgøre, hvilke at gøre er at finde ud af, hvad han kan lide eller hvad hans hobbyer er. Med disse ting i tankerne, kan du gøre ham en super cool soveværelse, der vil du både nyde.

Film tema

Male sit værelse, en mørk blå eller grå ligner indersiden af en biograf. Køb en rød Talsmanden eller Sengetæppe med røde puder sammen med én eller to komfortable, røde stole – disse vil ligne film sæder i et teater. Udskrive eller købe hans yndlings filmscener eller plakater og har dem indrammet. Hænge disse rammer omkring vægge til at dekorere. Hvis han ikke har et hovedgærde, printe forskellige filmscener eller plakater på 8 x 10 billede papir og ramme dem. Hænge mange rammer på væggen bag sin seng som en cool hovedgærde. Køb en projektionsskærm og projektor (du kan finde billig dem online). Oprette projektionsskærmen på en væg med projektoren hooked til loftet. Derefter kan han har sin helt egen filmaftener i sit værelse.

Sports tema

Male din søns værelse i hans foretrukne sportshold farver. Linje væggene med vimpler og plakater af sine yndlingsspillere. Du kan også købe NCAA og professionel sport sengetøj og sengetæpper til at matche hans værelse. Du kan også købe jersey af hans foretrukne afspiller og har det indrammet for at hænge på væggen. Hvis du ønsker at få virkelig kreative, male sit værelse som hans foretrukne sport arena. For eksempel, hvis hans yndlingssport er fodbold, male værelset grønne og tilføje værftet linjer i hvid maling rundt i lokalet.

Vinyl Wall Stickers

En cool og hurtig måde at klæde op i ethvert rum er med vinyl wall stickers. Male rummet i uanset hvilken farve er din søns favorit. Så, lad ham vælge et andet tema med væg-klistermærker. De er nemme at sætte og aftageligt for hvornår han voxer dem eller ønsker noget andet. Du kan finde noget fra sportsudstyr og biler for dyr, bugs, nautiske temaer og endda inspirerende citater. Det er en nem måde at sætte noget cool og nye op på vægge uden besværet med malerarbejde væggene, når han har brug for en ændring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com