Cool Room Paint idéer

June 5

Cool Room Paint idéer

Udforske interessante effekter, der kan oprettes med maling. Din indretning behøver ikke at være begrænset til en enkelt farve på dine vægge. Maling er tilgængelige, vil give dig fantastiske resultater med specielle effekter og unikke funktioner. Malede vægge kan tilføje meget mere til dit værelse end bare en baggrundsfarve.

Striber

Striber tilføjes dine vægge et interessant element. Bruge to kontrasterende farver for en levende effekt eller én farve i to finish, blanke og matte for en subtil look. Roll din første farve på væggene og lad malingen tørre grundigt. Overholde strimler af blå maler tape fra loftet i baseboard. Brug et niveau at gøre visse båndet er lige. Rul den anden farve mellem strimler af tape. Fjern tapen, mens malingen er våd at udsætte den første farve. Overveje vandrette striber. Påfør det første lag maling og lad det tørre. Bruge en plan til at anvende tape i et horisontalt mønster. Børst din anden farve på væggene og fjern tapen fra den våde overflade.

Glow-in-the-Dark maling

Væggene vil komme til live ved sengetid med glow-in-the-dark maling. Anvende en base coat akryl latex maling og tillade vægge til tørre. Tegne konturerne af tal på væggen. Ældre børn kan nyde væggene dekoreret med solsystemet. Dinosaurer eller yndlingsfigurer er også gode emner for denne behandling. Udfylde konturer med den særlige maling og trække nuancer for at se de glødende resultater.

Tavle

Væggene bliver en kreativ tegnefladen eller en idé center når de er malet med tavle maling. Vælge en enkelt primet væggen, eller en mindre del af væggen, og anvende specialiserede tavle maling efter fabrikantens anvisninger. Det kræver normalt to frakker af maling og en uge at tørre. Resultatet er en glat, funktionel tavle. Efter det har tørret, kan farvet eller hvidt kridt anvendes sikkert på væggen. Fjern kalk med en våd klud.

Magnetisk maling

Magnetisk maling vil tillade børnene til at vise deres mesterværker og plakater med dekorative magneter på deres vægge. Du kan anvende maling over en hel væg eller på mindre sektioner. For en yngre barns værelse, male silhuet af et dyr eller objekt, der arbejder med tema på hans værelse. Striber eller et skakternet eller geometrisk mønster appel til ældre børn. Du bliver nødt til at male mindst to frakker af magnetiske maling. Check væggen med magneter til at se, hvis du skal anvende en tredje frakke. Da denne maling er sort, skal du mere end én frakke af din endelige farve til din top coat.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com