Cool ting at købe for en udendørs køkken

March 5

Når du opretter din udendørs køkken, der er nogle elementer, som du skal have for at den plads til at være funktionel. Når du har fået disse essentials ud af den måde, kan du derefter bruge tid at finde cool, karakteristiske elementer til jazz op din udvendige køkken plads.

Pizzaovn

En udendørs pizzaovn er en fantastisk tilføjelse til en baggård køkkenområde. For ekstra stil og ægthed, design ovn kan indstilles i lyse røde mursten. En veldesignet pizzaovn varmer hurtigt og holder varmen godt. Det kan være et supplement til en eksisterende udendørs køkken plads eller centerpiece i køkkenet. For budget muligheder, udnytte en modulære pizza ovnen lavet af ildfaste materialer. Kast i en pizza vogn nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Udendørs højttaler ordning

En udendørs højttalersystem tilføjer til stemningen af din udendørs køkken. Ledning højttalere inconspicuous steder gennem uderum, at tage sig til at sikre, at de ikke er placeret i steder for at blive kompromitteret af skiftende vejr. Mange folk hænge udendørs højttalere i hjørnerne.

Udendørs pejs

Tilføje en udendørs pejs. Du kan enten investere i en high-end, custom sten pejs eller prøve en ildfaste pejs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com