Cool væg maleri ideer til dit værelse

October 20

Cool væg maleri ideer til dit værelse

Under planlægningen af udsmykning idéer du vil bruge til værelser i dit hjem, skal du overveje nogle cool væg maleri ideer at tilføje karakter til din indretning. Få et stykke af drywall eller krydsfiner som at øve dine ideer, før du lægger dem på din væg for at sikre din cool væg maleri ideer giver den maksimale effekt.

Tekstureret maling

Tekstureret maling har et unikt udseende til det. Du kan få tekstureret maling, der kan gøre dine vægge ser ud og føles som blå jeans, eller du kan bruge det til at give dine vægge udseendet og fornemmelsen af at være fremstillet af vævet stof. Hvis du kan lide popcorn loft udseendet på dit loft, kan derefter tekstureret maling lade du prøve det på dine vægge, så godt. Du kan også gøre dine vægge ser ud som om de vi lavet af metal, glas eller andre interessant udseende. Tage lidt tid at diskutere tekstureret maling med din lokale hjem forbedring butik og finde ud af hvis butikken tilbyder klasser på anvende tekstureret maling.

Kalkmalerier

Et vægmaleri kan give en unik og cool look til væggene i ethvert rum. Find din favorit nighttime ocean bølge scene og male det på dine vægge til at give stemning til dit værelse. Der er to måder du kan få kalkmalerier malet på dit værelse vægge. Du kan hyre en professionel til at male maleriet for dig, eller du kan tage det billede du ønsker malet som et vægmaleri til en kopi center og få det lavet i en gennemsigtighed. Derefter leje eller låne en overhead projektor, og projektet billede til den størrelse, du ønsker på din væg. Skitsere billedet med en blyant, og skrive i farven for hver sektion, så du ved, hvad farver til at bruge. Begræns ikke et vægmaleri til bare en væg. Overveje at have din vægmaleri wrap rundt i lokalet på to eller flere vægge for ekstra effekt.

Farveskema

Hvis du har et tema i tankerne til dit værelse, accent at tema med et farveskema til dine vægge. For eksempel, hvis du ønsker at afsætte dit værelse til dit foretrukne sportshold, male væggene i farverne på dit hold. Du kan også bruge den vægmaleri idé for at male en stor version af dit yndlingshold logo på din væg, så godt.

Room temaer

Du kan oprette temaer i din værelser blot ved at bruge forskellige vægmaleri ideer. Male dine vægge himmelblå, tilføje nogle hvide skyer og sætte i en fugl eller to til at give udseendet af at være udenfor. Hvis du har en forkærlighed for stranden, male en strand scene på dine vægge eller male en tropisk ø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com