Cool værelse maleri ideer til børn

February 3

Cool værelse maleri ideer til børn

Næsten hver kid drømme om at have et køligt rum. At få børnene involveret i beslutningsprocessen ikke kun tilbyder familie limning tid, men det også hjælper dem til at føle som om rummet er virkelig deres. Du kan begunstige neutrale jordfarver, men børn har tendens til at drages til lyse farver. Give dit barn til at udtrykke sin egen stil ved at vælge en farve, der afspejler hendes personlighed.

Vægmalerier

Hvis du har en kunstnerisk side, male et vægmaleri på væggene i dine børns værelser. Selv hvis du har brug for en lineal til at tegne tændstikmand mennesker, kan du oprette kalkmalerier på andre måder. Lagdeling forskellige stencils for at oprette en scene tager tid, men er lettere end at forsøge at tegne det selv. For eksempel, for en lille piges haven scene, købe birdhouse, træer, blomster, fugle og bier stencils og omgive hende med en frodig gårdhave. En anden mulighed er at bruge en projektor. For eksempel kan du bruge et billede af et fartøj i turbulente vand til en lille dreng skib tema soveværelse. Overfør billede på væggen, spore linjerne og fyld den med farven---ligesom maling af numre.

Hukommelse vægge

Samle familie og venner sammen til at tage del i denne cool værelse maleri idé. Efter anvender grundfarven til væggene, uddele pensler og pander af farver og har dem skrive beskeder til inspiration, indskrives en yndlings digt om barndom eller oprette et billede for dit barn, der viser hvor meget han er elsket og værdsat. Hvis der er en udsmykning tema, har alle vælger et citat eller stencil mønster, der falder sammen med den. Noget så simpelt som en favorit vuggevise over sengen vil tilføje personlighed og sjov måde.

Kunst vægge

Hvis du ikke vil noget så permanent som en vægmaleri eller "graffiti" på væggene men stadig godt lide tanken om at skabe kunst i dit barns værelse, pels det med tavle maling. Let fås i sort eller grøn, kan du også blande din egen farve. Ifølge lejlighed terapi hjemmesiden, du skal bruge 3 tsk akrylmaling, 1 1/2 tsk vand-baserede ruder medium og 1/2 tsk pulver flise injektionsmørtel. En anden mulighed ville være at male et vægmaleri på en stor seng ark, lærred eller hvidt ark papir, og hænge det på væggen. Dette er især praktisk, hvis du lejer og kan ikke ændre farven på soveværelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com