Country Western Xmas udsmykning idéer

July 25

Country Western Xmas udsmykning idéer

Country Western indretning er et populært valg i mange hjem. Du kan endda bruge denne udsmykning tema kommer feriesæsonen. Mange af de elementer, du kan bruge til at dekorere dit hjem til jul er varer, du har sandsynligvis allerede i dit hjem. Hvis ikke, kan du finde dem let på en kunst og håndværk eller en vestlige specialforretning.

Juletræ

Dit juletræ vil være en af de centrale punkter i din jul indretning, så det kun giver mening at medtage den i dit land Western Christmas udsmykning projekter. Start med en gammel sadlen tæppe, som du wrap rundt i bunden af træet; Dette vil fungere som din træ nederdel til at fange nåle. Kigge efter vestlige nipsgenstande ligesom reproduktioner af hestesko eller sporer, der kan du hænge på træet som pynt. Hinden træet med en cowboy stråhat; wrap en bandana omkring dets rand for farve.

Cowboy Hat Centerpiece

Oprette en Country Western omdrejningspunktet for din ferie tabel. Få en gammel cowboyhat---som du ikke har noget imod ikke at bære igen. Placer en høj lysestage i midten---den slags, der understøtter Flydelys. Fylde siderne af cowboy hat med farvet sand til at holde glas lysestage på plads, men ikke fylde sand hele vejen til toppen. Tilføj assorteret miniature Christmas ornament bolde på toppen af sandet for farve. Placere en ferie krans på dit bord og omhyggeligt holde cowboy hat i midten af det. Fylde glas lysestage med vand. Sørg for at vandet stiger højere end randen af hatten. Tilføje et par Western-tema Flydelys formet som cowboy hatte eller hestesko til centrum.

Santa "Ønskede" plakat

Santa er den største stjerne af julen for mest små børn. Nu kan du sætte ham front og center i din udsmykning, også ved at gøre en Santa "Ønskede" plakat. Hvis du vil oprette en kopi af denne vilde Vesten korte, få et billede af Santa eller Spørg dine børn til at tegne en. Scanne det ind i din computer og slå det en sepia farve i et fotoredigeringsprogram. Tilføje "Wanted" øverst og angive belønning for hvor meget du vil give til alle, der vil bringe Santa til dit hus på Julemorgen.

Western-tema Advent kalendere

Gøre brug af en pakke af Country Western-stil julekort ved at gøre dem til en julekalender til at hjælpe dine børn at tælle til jul. Købe nogle farverige plakat bord, håndværk lim, jul klistermærker, tape og flad slik som tynde stykker af chokolade eller pinde af tyggegummi. Klæb 25 af julekort til plakat bord og skrive et tal under hver enkelt for at angive datoen. (For eksempel, ville 1 december have en nummer et nedenfor de julekort, der repræsenterer denne dato.) Når limen er tør, tape et stykke slik på indersiden af kortet. Luk kort og segl det lukke på den ene side med et par jule klistermærker. Når projektet er fuldført, kan du åbne en kort hver dag indtil jul. Derudover, fordi den er dekoreret med Country Western-tema julekort, selv når poser er åbnet, vil kortene stadig afspejler juleferien.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com