Cowgirl soveværelse idéer for børn

November 15

Cowgirl soveværelse idéer for børn

Et cowgirl-tema soveværelse kan være en perfekt måde at dekorere rummet af en pige, der elsker heste og den gamle Vesten. Når du begynder at tænke på de elementer og farver forbundet med cowboys, cowgirls og den gamle Vesten, bliver det indlysende, at mange ideer kan være let lavet og brugt til at dekorere en cowgirl soveværelse.

Farver

Brug indigo blå som en dominerende farve til at give en denim føler til soveværelset. Komplimentere den indigo blå med rød for en fed look eller pink for et mere feminint look. Red har en cowgirl føler på grund af de standard røde bandanas, som er populære cowboy og cowgirl slid. Pink, mens ikke nødvendigvis er forbundet med cowgirls, vil tilføje en feminin føler til den mørke indigo farve og kan bruges til at lysne op i rummet.

Vægge og gulve

Gøre en stol jernbane langs væggen. Male bunden af væggen en indigo bomuldsdenim farve. Ovenfor stol jernbane, male væggen enten lys rosa eller rødt, afhængig af dit ønske om farve. Langs stol jernbane, vedhæfte en lang længde af rebet ved sømning det i til væggen med små søm. Ovenfor stol jernbane, overveje at bruge flere reb til at præcisere et barns navn. Tilføje hest billeder på væggene.Tilføje en område tæppe, der komplimenterer cowgirl tema. Kontrol rød og blå eller et ensfarvet område tæppe ville være attraktivt valg. For en mere rustik føler, overveje en naturlig fiber, der ligner jute.

Tilbehør

Tilføj hatte, sporer, bandanas og reb til hylder. Gøre en valance til et vindue ud af bandanas. Se efter antikviteter, der ville have været brugt af cowgirls og tilføje dem til hylder. Gøre bogstøtter ud af cowboystøvler. Kig i skuffen trækker, der passer til rummets farver eller temaet. Find lampeskærme, der passer i farverne, eller dække og dekorere lampeskærme med bandanaer og stof frynser.

Sengetøj

Der er mange muligheder for sengetøj, der passer en cowgirl tema. Finde horse bedding i farver, der passer din farveskema. Zefyr, kontrol og plaid mønstre passer nemt ind i en cowgirl-tema soveværelse.

Stedet for at bruge en sengetøj sæt, gøre dit eget sengetøj ud af adskiller. Bruge en denim seng nederdel som fundament for strøelse. Tilføje pink eller røde ark, en Zefyr Talsmanden og et udvalg af forskellige pyntepuder for at tilføje farve og interesse til sengen. Kigge efter en hest pude til at tilføje en særlig cowgirl touch.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com