Crabgrass problemer

July 1

Crabgrass problemer

Crabgrass er en årlig ukrudt, der invaderer græsplæner, især græsplæner, der er usund eller forkortet meget. Det spirer i foråret med plantet tørv og bliver større i løbet af sommeren, ofte vokser sidelæns i en krabbe-lignende måde. Crabgrass frø er normalt spises af fugle og genplantes i græsplæner fra overhead.

Identifikation

Crabgrass (Digitaria sanguinalis) er en klump af brede vinger med mange stilke. Klumper, ifølge Bachman, spredt ud og root langs stilke på leddene. Som græsset modnes, begynder frø hoveder at spire op. Crabgrass er normalt meget lysere end resten af din plæne.

Forebyggelse

En sund græsplæne vil holde crabgrass fra blomstrende. Crabgrass kræver fuld sol og fugt, så en græsplæne er skåret meget kort og er vandes ofte, men ikke dybt, giver de rette betingelser for den. Kun klippe din plæne til mellem 2,5 og 3 inches høj og crabgrass vil have problemer med voksende. Der er også preemergence herbicider tilgængelige, at du kan soen i din græsplæne i det tidlige forår før crabgrass spirer.

Udryddelse

Hvis du fange det tidligt nok, du kan trække crabgrass i hånden og forhindre det i at vokse. Dette er den mest effektive, kemikalie-fri metode. Hvid eddike hældes direkte på veletablerede crabgrass vil dræbe den, men denne proces vil efterlade en brun plet i sit kølvand.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com