Creative Garden Shed ideer

August 29

Creative Garden Shed ideer

For mange er en have skur en almindelig, ubestemmelige sted, der fungerer som en catch-all for de elementer, der ikke passer ind i garagen eller kælderen. Men der er ingen grund, der er alt, hvad det har at være. Med lidt kreativitet og et par personlige præg, kan en haveskur ikke kun begynde at tage på sin egen karakter, men også tjene nogle ekstra formål.

En bygning i Miniature

Fordi haveskure er relativt små, er de store bygninger at eksperimentere på for udvendige indretning. Mens en fuld størrelse bjælkehytte ikke muligvis i budgettet, er det meget nemmere at konvertere en haveskur. Side det med logs og tilføje et skifer tag, altankasser og udseendet af en sten fundament for en miniature bjælkehytte i baghaven.

Andre ideer til at konvertere uden for udseendet af en haveskur omfatter skaber en klassiske land lade nogle rød og hvid maling og træ trim, eller en kystnære sommerhus velegnet til Martha's Vineyard eller Cape Cod med nogle flosset trim, lyse farver og blomsterkasser.

For et komisk præg, bruge nogle brun maling og hvid trim for en Honningkager hus-lignende base. Ligesom sin mindre fætter, himlen er grænsen for udsmykning sådan et skur: julelys, kunstige juletræer, kæmpe slik Stokke og slikkepinde kan alle oprette en lille smule af jul hele året rundt.

Erstatte taget

I stedet for en solid, shingled tag, installere et tag lavet med de samme paneler, der udgør vægge og tag af et drivhus. Dette vil åbne indre af skuret og gøre det lysere og mere luftig ved hjælp af naturlige lys i stedet for kunstige. Det vil også gøre skuret et glimrende sted at starte voksende stiklinger i slutningen af vinteren og det tidlige forår til blomst og køkkenhaver. Opbygge et arbejdsbord langs den ene væg til brug for lejligheder af Start frø.

Verandaen

Tilføjelse af en front veranda på den haveskur er ikke bare et dekorativt indslag, er det en praktisk. Indbygget bænke kan konstrueres med hængslet låg, der vil fordoble som lager for varer, der bruges ofte. Bred rækværk kan holde potteplanter, og med tilføjelsen af en simpel gyngestol eller loungestol, verandaen kan også være en velkommen udendørs tilbagetog.

Hvis hovedhuset har allerede en veranda eller terrasse, bygge skurets våbenhus står i en anden retning. Denne måde, porches bliver i solen og skyggen på forskellige tidspunkter.

Landskabspleje

Ikke forsømme skuret, når det kommer til blomster haver og landskabspleje. Installere fliser eller dekorative mursten eller tilføje et fuglebad, skulptur eller skulpturer til et centralt omdrejningspunkt stykke. Blomsterhaver kan bringe nogle nødvendige farve til landskabet, og en lav mursten eller jern hegn kan give haven en klassisk touch.

Stald med plain, udekorerede vægge, skal du installere et espalier med slyngplanter, såsom klatring rosenbuske eller trompet vinstokke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com