Cremefarvede nødlidende køkkenskabe stemmer overens med en fransk land tema?

December 5

Cremefarvede nødlidende køkkenskabe stemmer overens med en fransk land tema?

At skabe en integreret indretning undertiden kræver ved hjælp af møbler og dekorative elementer, du allerede har og tilpasse dem til at passe ind i designet. Denne handling nogle gange kræver malerarbejde eller lakering elementer for at afspejle karakteristika af et bestemt designtema. Andre gange, men elementer kan passe ind i naturligt uden ekstra indsats. For eksempel, ville cremefarvede, nødstedte kabinetter passe naturligt med en fransk County tema, hvori lyse træsorter anvendes rutinemæssigt.

Om franske Country indretning

Franske country indretning benytter farver, teksturer og temaer i det naturlige miljø i gårdene og felter af det franske landskab, ifølge AccentsofSalado hjemmesiden. Denne indretning tilbyder en afslappet og ukompliceret atmosfære, med materialer findes lokalt. Fransk land undgår de tunge forgyldte look og frodige stof af traditionel fransk indretning, og fokuserer i stedet på enkelheden af livet på landet, mønstre og tempo, dens funktionelle stykker, der giver nytte og skønhed til hverdagsbrug. Farver afspejler nuancer set i livet på landet, såsom bløde blues, gyldne gule, mellemlang grønne og mørke røde farver. Smedejern, mursten og kobber bruges ofte til tilbehør. Mønstre er sagte farvet og kan funktionen bondegårdsdyr, blomstermønstre og landskabet scener.

Fransk land køkken

Fransk land køkken er centrum i huset, hvor folk samles for fødevarer og intim samtale. Afslappet kvaliteten af indretningen er fremhævet i dette rum, hvor arbejde og samvær blande sig. Komfortable siddepladser, store træ arbejde tabeller, keramik og redskaber er ikke blot dekorativt, men også funktionelle, med enkle linjer og robust konstruktion. Franske Country indretning undgår kræsenhed og demonstrative ornamentik.

Kabinetter for franske Country indretning

Fransk land anvender naturmaterialer, så træ korn i både lyse og mørke farver findes ofte i denne stil. Kabinet af enhver art er et vigtigt element i dette look, fra klædeskabe til køkken hylder byder på enkel land keramik i dæmpede farver, med farm og landdistrikter billedsprog, ifølge webstedet FrenchCountryDecorShop. Nødlidende udseendet af cremefarvede skabene passer godt brugt, hævdvundne fornemmelsen af mange franske Country indretning temaer. Undgå overdreven forgyldning eller andre udsmykning, der forringer de naturlige teksturer.

Integrere eksisterende stykker i franske Country indretning

Brug hvad du har er essensen af det franske land udsmykning filosofi. Udsmykning omkring elementer ved at tilføje land farver og landdistrikter-tema tilbehør hjælp at integrere disse stykker i den generelle udseende. Først, at lægge uvedkommende artikler på lager er en god start på en forenkling af rummet. Derefter forsigtigt tilføje tekstiler i dæmpede farver, kyllinger-tema prydgenstande og simpel metal hardware. Du kan derefter tilføje land keramik, murværk og enkle stykker af møbler til at forbedre de landdistrikter tema.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com