Crown Molding ideer

August 7

Crown molding kan hinden ethvert rum med et elegant touch. Og der er en crown molding typografi tilgængelig for næsten enhver smag og budget. Mens mange materialer og mønstre kan købes, kan du også spare penge ved at kombinere, hvad der er tilgængeligt og installere det selv for et brugerdefineret udseende.

Crown Molding sammensætning

Materialet en støbning er fremstillet af vil direkte påvirke den måde, det står op til slid og ælde, og også hvordan det er installeret. Generelt, de lettere, billigere materialer har tendens til at beskadige nemt. Disse billigere molding kompositioner omfatter polystyren og polyurethan. Medium density fiberboard er en billigere valg end massivt træ, selv om begge materialer præsentere installationen udfordringer. Den dyreste og mest indviklede og mest delikate molding materiale er gips. Anlæg af gips lister er det bedst at hyre en professionel. Hvis du beslutter at installere crown molding selv, investere i en magt miter så for store nedskæringer og en coping så for mindre, mere indviklede udskæringer. Du skal bruge ekstra materialer for recutting når det er nødvendigt.

At skabe et brugerdefineret udseende

Crown molding kan samles til et brugerdefineret udseende uden den skræddersyede pris. Du kan stable krone støbninger, kombinere stykker af forskellige bredder og designs, indtil en bebyggede profilen er oprettet. Når den er installeret og malet i vil de separate stykker Se problemfri.

Maleri trim stykker kan også give ekstra glamour og interesse for deres allerede detaljerede overflade. Overveje en antik glasur i guld eller børstet sølv eller en krakeleret finish til at foreslå patina af alder.

Design stilarter

Hver periode af design har haft en underskrift stil trim arbejde--klassisk, græsk revival eller georgisk. Hver karakteristisk designtema vil guide dine specifikke valg af molding design eller mønster. Om det design du vælger er periode eller ej, der er ingen regel mod blanding og matchende mønstre til at gøre en stil alle dine egne. Nogle variationer af mønster omfatter acanthus blad, dentil detaljer, prægede kranse, æg og dart, rose og reb vinstokke, og den enkle kurve. Gips er det medie, hvor du vil finde de mest indviklede og detaljerede design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com