Crypton stof alternativ

August 7

Crypton stof alternativ

Crypton er et mærke af speciale tekstil, som er holdbar, antimikrobielle, flamme-resistent, pletbestandigt og let at rengøre. Disse stoffer er egnet til hoteller, krydstogtskibe og corporate kontorer og kan bruges på væggene, madrasser, møbler og indretning. Crypton kan være det rigtige valg for din institution behov, men der er alternativer som godt.

Crypton attributter

Crypton stof kan være et klogt valg for indretning i dit kontor eller gæstfrihed business. Crypton er en højtydende struktur, der er konsekvent testet til at være pletten og mikrobe-resistente. Efter disse tests anvende fabrikanter et lag lamineret fugt beskyttelse over stoffet. Foruden at være antimikrobiel, fundet en 2006 undersøgelse af EPA, at Crypton også reducerer risikoen for at pådrage forme, såsom Streptococcus og Aspergillus stammer. Derudover er Crypton Super stof den eneste stof i verden, der kan betegnes som en fast overflade.

Crypton fordele

Overveje at Crypton Super stof er blevet bevist gennem strenge tests for at få konsekvent høj ydeevne sammenlignet med andre stoffer. Når det kommer til mønster kombinationer og stilarter, tilbyder Crypton den bredeste vifte af muligheder. Crypton tekstiler er for tunge til husholdningsbrug hverdagsbrug, skal du vælge Crypton, hvis du ligesom mange gæstfrihed industri og sundhedssektoren organisationer landsdækkende, har brug for en tekstil med en uigennemtrængelig barriere, der er resistente over for pletter, mug, lugt og fugt.

Crypton alternativer

Hvis du er interesseret i at kigge ud over Crypton for dit stof behov, tilbyder andre producenter en bred vifte af muligheder, herunder UK-baserede stof selskab Impala. Impala luksus tekstiler er lige så holdbare som Crypton, tilbyde en blød, velvet føler og er velegnet til dine mest luksuriøse udsmykning behov. En anden mulighed er Cordura, en linje af belagt urethan nylon tekstiler velegnet til tunge arbejdstøj, bagage og militære anvendelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com