Crystal jord oplysninger

March 23

Crystal jord er et alternativ til pottemuld bruges til indendørs plantning. Crystal Soil kommer i enten perle eller kube krystalform. Crystal Soil farvevalg omfatter pink, lilla, orange, rød, blå, gul, klar og engen grøn. Planter, der vokser godt i Crystal jord omfatter spider planter, fred liljer, bregner og algeriske vedbend.

Funktion

Lavet af ugiftige polymer, dette produkt absorberer og frigiver vand, giver fugt til indendørs potteplanter. Du kan også brug Crystal jord som en dekorativ centerpiece eller i en vase til at give en farverig vandkilde for friske blomster buketter. Lag forskellige farver af Crystal jord i klare beholdere til at producere unikke designs.

Brug

Sættetid en pakke af Crystal jord i 1 pint af vand, helst destilleret til mindst seks timer. Crystal Soil perler skal være helt dækket med vand under denne proces. Du kan også blande plante mad i vandet før du tilføjer Crystal Soil. Efter dræning Crystal Soil perler, kan du arrangere dem i en vase eller en container eller plante en stueplante i en gryde, der indeholder perlerne efter trimning off enhver døde blade.

Vedligeholdelse

Hvis Crystal Soil perler bliver kedelig eller overskyet, kan du sætte dem i en si og skyl dem med vand før du placerer perlerne tilbage i en container eller pot. Crystal Soil perler at krybe over tid skal lægges i blød i vand i mindst to timer til at svulme tilbage til normal størrelse. Crystal jordbunden har en levetid på ca. et år. Bortskaffelse af bionedbrydeligt Crystal jord ved at placere det i en uden for haven eller græsplæne område. Når fuldt nedbrudt, består dette produkt af vand, kvælstof og kuldioxid. Du bør ikke disponere Crystal jord ved at sætte det ned et afløb eller skrald bortskaffelse.

Overvejelser

At sætte en vase eller pot, der indeholder Crystal Soil i direkte sollys kan forårsage farven Crystal jord perler at falme. Selv om dette produkt er ugiftige, det er ikke til konsum eller foder, så hold det utilgængeligt for små børn og kæledyr. Hvis du bruger forskellige farver af Crystal jord, bør du nyde hver pakke i en separat beholder. Planter, der vokser godt i tørke, såsom kaktus, kan ikke trives, hvis plantet i Crystal jord.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com