Cup fast i skrald bortskaffelse

July 26

Nogle punkter bør aldrig sættes i dit skrald bortskaffelse. Blandt dem er æggeskaller, olie, banan skræl, kaffegrums og objekter såsom skeer og kopper. Hvis ved en tilfældighed en kop eller glas blive indgivet i din renovationsafgifter, ikke tænde bortskaffelse eller hælde olie på det at løsne det. Afbryd forbindelsen til rådighed før du prøver at løsne cup.

Afbryd strømmen

Når som helst du arbejder med en renovationsafgifter, slukke for bortskaffelse og Afbryd strømmen på din circuit breaker til at sikre, at bortskaffelse ikke kan komme til live, mens du arbejder på det.

Beskyt dig selv

Hvis du arbejder med et glas eller keramik kop, er sandsynligheden for, at såre dig selv større end hvis du arbejder med en plastik kop. Beskytte dig selv ved at bære tyk arbejdshandsker og et par briller.

Løft pokalen

Prøv at løfte koppen ud af afløb ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Ikke greb for fast hvis du forsøger at løsne et glas cup. Spørg en hjælper til at holde en lommelygte over til rådighed, så du kan se som du forsøger at afhente kop. Hvis du ikke har en hjælper, bære en forlygte. Træk forsigtigt koppen til overfladen af bortskaffelse med tang.

Vand Trick

Fyld din vask med varmt vand og lidt sæbe. Placer et toilet stemplet over til rådighed, at sikre, at stemplet danner en forsegling over bortskaffelse åbning. Springet til rådighed op og ned, indtil koppen løsner ved salg og popper op.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com