Curtain mønster ideer

December 13

Curtain mønster ideer

En måde at accessorize dit hjem nemt er at tilføje mønstrede gardiner. Om indretningen i dit hjem er simpel eller eklektisk, gardiner med sjove mønstre og designs vil sætte fut i udseendet. For en interessant kig, blande mønstre i dit værelse. For eksempel bruge striber, Plaider og polka prikker sammen. Hvis du går til et elegant look, holde resten af rummet underspillet og i neutrale farver og brug mønster på gardinerne.

Plaid

Plaid er en klassisk mønster, der er ideel til gardiner. En af grundene til at det er populært er, at det er let at blande ind i mange af værelserne. Hvis du har andre mønstre i rum, såsom striber, plaid vil ikke nødvendigvis falde sammen med dem. Der er også et væld af farver af plaid. Fra toner af pink til blå, hvid og brun plaid, bør du kunne finde noget der passer til din indretning.

Zefyr

Røde og hvide striber mønstrede gardiner ser ud stor i land stil. Zefyr gardiner ser dejlig parret ved siden af gule vægge eller med gule detaljer. Du kan bruge gardiner i et rum med blomster og prikker. Der er ingen regler at overholde, når det kommer til mønstre.

Blomstermotiver

Et andet mønster, der ser dejlig i gardiner er blomstermotiver. De er hjemme i romantisk og lurvet chic indretning samt fransk land interiørdesign. Vælg mellem meget feminin og gammeldags blomstermønstre, med en creme baggrund og pink og magenta blomster designs, enkle hvide gardiner med lyse gule blomster på dem. Der er næsten enhver type af blomster mønster til at passe nogens hjem.

Toile

Blå og gule toile mønstrede gardiner er en måde at tilføje en fransk look til din boligindretning. Toile mønster er klassisk og meget europæisk design. Baggrund af gardiner er sædvanligvis gul og toile mønster er angivet med blåt. Føj disse gardiner til din stue eller soveværelse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com