Custom Master badeværelse forfængelighed ideer

February 9

Når renovere din master badeværelse, kan du blive fristet til at vælge konventionelle designmuligheder for dit space. Tilføje en gnist af visuel interesse ved hjælp af usædvanlige overflader og stilarter til dit badeværelse vanity skabe et samlingspunkt for pladsen. Opbygge din forfængelighed ved hjælp af et tema fra dit soveværelse udsmykning stil og personlige interesser. Uanset det tema, du vælger, skal du vælge en dobbelt forfængelighed til dit master badeværelse hvor plads tillader det, da dette er en stor indslag at annoncere når de sælger dit hjem i fremtiden.

Utilitaristisk

For en moderne badeværelse design, indarbejde maskulin stil med et værktøj skab som en base for din forfængelighed. Vælg en lyse røde kabinet med rustfrit stål accenter at henlede opmærksomheden på din forfængelighed. Dette look fungerer bedst i rum hvor grå, sort og hvid farveskemaer dominerer. Installere en rektangulær hjælpeprogram vask, der er mindre end 6 inches dyb, så der er nok plads nedenunder til at rulle din utility kabinet nedenunder.

Bæredygtig

Hvis du elsker grønt design og jordfarver, vælge en miljøvenlig forfængelighed til dit badeværelse. I stedet for at erstatte kabinet i din gamle forfængelighed, Vælg i stedet at dække det med kork flise og udskifte vasken surround med bambus. Bambus vask omgiver kommer i rektangulære og cirkulære design. Vælg en cirkulær vasken med bordplads rundt om det, hvis du foretrækker areal til tandbørste indehavere og andet tilbehør. Hæng et spejl, indrammet i grønne bambus til væggen over din forfængelighed at føje et strejf af farve til dit space.

Kunsterisk inspireret

Glas mosaikfliser er en dynamisk accent til forfængelighed omgiver når valgt i et udvalg af farver. For en snedig forfængelighed stil, blend mosaikfliser indeholdende en impressionistisk stil mønster omkring en dobbelt badeværelse forfængelighed så at det strækker sig flere fødder efter hver vask. Lad væggene være omdrejningspunktet ved at vælge en hvid flydende vask til din væg. Hænge et stort ovalt spejl med en tin antikke ramme over din dræn.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com