Cypres træ vil dræbe myrer?

November 27

Cypres træ vil dræbe myrer?

Myrer kan være ødelæggende for træer og trækonstruktioner. Mange myre arter er økologisk vigtigt, da de bidrager til at nedbryde døde træer og genbruge næringsstoffer tilbage til jorden. Som sociale insekter opsøge de rum til hus og beskytte deres yngel. Carpenter myrer er berygtet for at udhule bjælker at etablere en koloni og forårsager strukturelle skader træbygninger. Cypres træ indeholder konserverende olier, der afskrækker insekter. Selvom cypress kan frastøde myrer, er træ ikke kendt at dræbe dem.

Cypress

Cypress tilhører familien Cupressaceae, som også omfatter cedertræ og enebær. Arter fra denne nåletræer familie er generelt meget duftende og resistente over for insekter og forfald. Disse kvaliteter gør træet egnet til strukturer, der er i kontakt med jord, som dæk og hegn. Der er 142 arter af denne familie på verdensplan og de trives i en bred vifte af levesteder--fra vådområder i det sydlige USA til bjergene i det nordlige italienske landskab.

Myrer

Myrer tilhører familien Formicidae og den større gruppe hvepse. De kan nemt skelnes fra lignende insekter på deres klart elbowed antenner. Kolonier af myrer varierer i størrelse fra et par individer til flere tusinde. Grupperne indeholder normalt en dronning, arbejdstagere og hanner. De fleste myrer er i stand til at bide og et par arter kan stikke. Deres levesteder og mad kilder er ekstremt varierede. Myrer, der bebor træ er ofte forveksles med termitter. Mens termitter forbruge træ de indtager, myrer ikke. De graver tunneler og huller i træ til deres kolonier.

Carpenter myrer

Carpenter myrer skade træ strukturer, der er tæt på eller i kontakt med jord. Woods velegnet til disse applikationer normalt omfatte cedertræ, og cypres på grund af deres insekt afvisende egenskaber. Over tid, og med hyppige regnskyl, kan cypress træ blive fortyndet og mindre afvisende. Hvis dette sker, vil myrer undertiden begynde at kolonisere strukturerne. Som de kan bruge deres skarpe mouthparts at tygge gennem skoven og gøre tunneler, spiser de ikke rent faktisk det.

Løsninger

Træ strukturer koloniseret af myrer kræver insektbekæmpelsesmidler behandling før strukturen bliver usikre. Professionel skadedyrsbekæmpelse kan være påkrævet for store skadedyrsangreb. Ved hjælp af cypres og andre aromatiske woods for udendørs applikationer vil forhindre eller afskrække de fleste myrer fra koloniserer træ; disse skove vil ikke dræbe myre kolonier, der er allerede etableret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com