Cypress vs cedertræ barkflis

June 16

Der er mange slags naturlige Dækningsmateriale kan forbedre sundheden for dine planter og din jord. To især elsket former er cypres og cedertræ.

Typer

Cedertræ, og cypres dækningsmateriale er som regel lavet af strimlet træ og bark. Ofte, er cedertræ barkflis lavet af enebær (såsom den western red cedar) eller arborvitaes (østlige red cedar), ikke sandt cedars.

Lang levetid

Cedertræ, og cypres Dækningsmateriale kan vare i flere år. Nogle mennesker tror, cypress barkflis er især langvarige for en barkflis, men Florida Cooperative udvidelse finder det at være gennemsnittet.

Vand og regn

Cedar dækningsmateriale er holdbare i regnen, som de absorberende strimlet stykker har tendens til at mat sammen. Cypress barkflis kan rumme en stor mængde vand, faldende vand mætning af jorden, men også at reducere fordampning. Desværre, når meget tør, cypress ikke let absorberer vand.

Æstetik

Både cypres og cedertræ barkflis er kendt for deres behagelig aroma og tiltrækningskraft i haven.

Miljøpåvirkning

Cedertræ barkflis er fremstillet af træ og bark; Det kan være et biprodukt af tømmer høst eller et direkte produkt af det. Høst af cypresser for barkflis har haft en alvorlig indvirkning på Florida og Louisianas naturlige cypress vådområder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com