Dæk bord materialer

October 27

Dæk bord materialer

Et dæk kan være et værdifuldt supplement til dit hjem, da det kan øge din egenskabsværdien og give udendørs boligareal til afslappende, underholdende og rekreation. Der er mange træ og komposit materiale at vælge imellem for at opbygge et dæk. Hver kategori af materiale har forskellige omkostninger, krav til vedligeholdelse og unikke egenskaber.

Nåletræ

Redwood varierer i farve fra strålende lyserød til rød. Det er stabilt med minimal krympning og er resistente over for rådne. Pletten redwood hvert par år til at bevare farven. Cedar er lys tan til mørk pink og resistente til forfald. Pletten og forsegle cedar hurtigst muligt, hvis du ikke ønsker det til vejret. Yellow pine naturligt er bleg gul til lys honning i farve, men gule fyr pyntede boards er grønlig på grund af kemiske konserveringsmidler almindeligt anvendt i pine pyntede bestyrelser. Yellow pine er en fælles, økonomisk tømmer for dæk.

Hårdttræ og eksotisk træ

Mahogni er mørk rød til brun. Det er en tæt, stram-kornet træ resistente til at rådne. Det er særligt værdifulde for brug i fugtige klimaer. IPE, også kaldet brasilianske ibenholt, er mørk olivenbrun. Det er yderst holdbart og er naturligt resistente over for rot og insekter. Teak er mørk gylden gul til rig brun, og er velegnet til fugtige klimaer og marine miljøer. Det er naturligt resistente over for insekter og rådne.

Yderligere fakta om træ pyntede

Nåletræ er ofte trykimprægneret med et kemisk konserveringsmiddel til at forlænge levetiden af træ. Vide sikkerhedsdata på behandlet træ er vigtig; sikkerhedsdata kan fås hos forhandleren, hvis træ ikke er direkte mærket.

Løvtræ er dyrere end nåletræ, men de holder længere og er mere dimensionsstabil stabil og modstandsdygtig over for rot og insekter. Ovntørret træ er resistent mod krympning, vridning og vride.

Pyntede træ er mærket med et tag for enden til at angive bestyrelsens egnet skik. Nogle træ er egnet til direkte jorden kontakt, mens andre ikke er.

Træmasse

Composite træ pyntede er tilgængelig som et alternativ til massivt træ. Træmasse er en blanding af træ med harpiks eller plast. Fabrikanterne hævder sammensatte pyntede kræver lav vedligeholdelse. Bestyrelser lavet af træmasse er dimensionsstabil stabile og ikke warp eller splinter. Nogle af problemerne med træmasse er fading, skrabe og meldug. Producenter af sammensatte dæk har behandlet mange af problemerne med specialprodukter til vedligeholdelse, farvning og forsegling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com