Dæk bygning liste

January 4

Dæk bygning liste

Opbygning af et dæk starter dig selv med omhyggelig planlægning og forberedelse. Hvis du kan oprette en liste over de vigtige aspekter involveret i dæk bygning og forberedes for hvert element på listen, kan du øge mulighederne for succes. Da ikke alle dæk er det samme, vil nogle lister kræve detaljerne ikke inkluderet for andre typer. Den grundlæggende mekanik af enhver slags dæk varierer lidt fra en anden.

Beliggenhed

Først på listen, når man bygger er et dæk placering. Du skal vælge det mest hensigtsmæssige sted på din ejendom, og dette sted kan variere meget afhængigt af dæk du planlægger og de centrale formål. Et dæk, der vil være stedet, hvor mange cookouts er mere bekvemt placeret i nærheden af dit køkken end på anden siden af huset. Et dæk, at du planlægger vil en dag overser en swimmingpool bør være placeret med den fremtidige byggeri i tankerne.

Størrelse

Størrelsen af dækket er et element, der arbejder i tandem med placering. Placeringen kan definere størrelsen og formen af dæk, eller dit valg i størrelse kan begrænse dine muligheder for placering. Dimensionering dine dæk ikke bare stoppe med areal. Du skal måske arbejde i trappen, støtte stillinger og flere niveauer.

Foundation

Forberede den nøjagtige størrelse og placering af dine dæk vil hjælpe dig, når det kommer til et fundament. Den højere at dine dæk stiger op over jorden, jo dybere instituttet skal være. Selv et dæk beliggende i stueplan skal et fundament, der er placeret under linjen frost.

Koder og tilladelser

Før du takke dig selv på det ideelle sted for en god størrelse dæk, tjekke med din lokale bygningsreglementer. Dæk er underlagt en række koder, der skal opfyldes og tilladelser, der skal indhentes. Sikre, at din endelige plan for et dæk opfylder alle koder og regler.

Materialer

Listen bygning skal indeholde materialer, men du skal indsnævre dine indstillinger, før du kan begynde at købe disse varer. Træ er stort set sikret til brug i bjælker og indlæg, der understøtter dækket. Den faktiske pyntede sig selv kan være træ, kompositmaterialer og aluminium. Komposit er mere holdbare end træ men er ofte en æstetisk skuffelse. Træ kræver vedligeholdelse, men giver et mere traditionelt udseende end aluminium.

Rækværk

Gelændere og balustre behøver ikke at være lavet af samme materiale som den pyntede. Mens dette er ofte tilfældet, kan du tilføje en lille personlighed og stil til din dæk ved at blande materialer. Din liste til at bygge dæk bør omfatte materiale og stil af gelænder før dækket er faktisk bygget. Planlægning rækværk, som en del af designprocessen vil tillade dig at vælge materialer tidligt nok til at sikre levering efter behov. Planlægning vil fremad også vejlede dig i at vælge korrekt mængden af stykker behov for jernbaner konstruktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com