Dæk ideer ved hjælp af røde eller Lime grøn

February 29

Et dæk er et sted for underholdende, rolige øjeblikke af ensomhed eller et samlingssted for familien rekreation. Sprucing det op med dit valg af farver giver dine dæk karakter og kan være en fortsættelse af en stil eller et koncept, der begynder med indvendige af dit hjem. Der er mange måder at opgradere dine dæk med din valgte farver afhængigt af dit budget og stil.

Maling

Male dine dæk i en nuance af rød eller grøn til en lyse pop af farve. Gå rustik med en mursten nuance af rød eller retro med en lys limegrøn. Maling er den primære måde, du kan indarbejde rød og grøn i dine dæk farveskema. Hvis du leder efter et dæk, der samler både røde og grønne, overveje at male en rød eller grøn base og tilføje en bred, elegante kant i den modsatte farve. En anden mulighed ville være at male dæk i vekslende striber i rød og grøn.

Havemøbler

Vælge havemøbler, der afspejler din nøgle farver. Investere i træ gårdhave sæt, der kan males i dit valg af nuancer af rød eller grøn eller vælge Flet eller plastik møbler med puder i rød eller grøn eller en printer, der er udstyret med disse farver. Hvis du allerede har havemøbler i andre farver, har dem nybetrukket med rød eller grønt stof.

Tilbehør

Hvis du ikke kan male dine dæk eller du har et begrænset budget til nye dæk møbler, tilføje anstrøg af røde eller lime grøn i din dæksareal med brug af tilbehør. Lanterner, keramiske skulpturer og kølere i din valgte farver er alle elementer, der kan give din dæk karakter. Opsætning af træ plantageejere malet lime grøn at holde planter med røde blade eller blomster.

Markiser eller gardiner

Markiser eller gardiner kan bruges til accent dit valgte farveskemaet rød eller lime grøn. Tilføje en rød og lime grøn stribet fortelt eller konfigurere dæk gardiner at funktionen disse farver. Disse stykker er også funktionelle og vil tillade dig at underholde under ekstrem varme, regn eller andre barske vejrforhold.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com