Dæk Remodeling Idéer

June 15

Dæk Remodeling Idéer

Remodellering et dæk indebærer opgaver som simpelt som istandsættelse eller så kompliceret som bygning et tillæg på dine dæk. Overveje alle aspekter, når de beslutter på hvordan du vil ombygge dit dæk. Måske behøver du kun at tilføje nogle fine detaljer eller måske du ønsker at udvide dine dæk. Leje en professionel til at bygge din tilføjelse, hvis du ikke kan gøre omforme dig selv.

Tag kabinet

Vedlægge din dæk med et tag. Denne remodeling idé giver skygge samt en dekorativ tilføjelse til udseendet af dine dæk. Design toppen af dine dæk kreativt. Du kan hyre en professionel til at konstruere dæk tag kabinet for dig, hvis du ikke føler du har evnerne til at gøre dette. Hænge udendørs lys fra toppen af dæk og inviterer gæster over for en aftencocktail eller middagsselskab afholdt på dine dæk.

Elegante detaljer

Er opmærksomme på de elegante detaljer af dine dæk og fremhæve dem. Hvis dine dæk er håndlavede træ eller elementer på det, vise dem med belysning. Måske har du en antik tæppe eller en håndmalet vase med blomster. Henlede opmærksomheden på punktet one-of-a-kind på dine dæk med belysning eller arrangere din siddepladser, så varen er den visuelle omdrejningspunkt i dine dæk.

Metal accenter

Indarbejde metal accenter på dine dæk, når remodeling. Metal accenter blevet klart i løbet af dagen timer i løbet af aftenen dine dæk belysning med glisten off dem. Du kan placere en rustfrit stål serveringsbakke på tabellen i din dæk eller metal blomst containere. Lad fantasien guide dig, når de overvejer, hvad metal accenter for at medtage i din dæk remodel.

Vinylgulve

Udskifte dine dæk gulvbelægning med nye vinylgulve. Vinylgulve giver nemt rydde op fra udslip, samt mudder og snavs. Vinyl dæk gulvbelægning sikrer at dine eksisterende gulvbelægning med lim og kommer i en række forskellige farver til at matche indretningen på dine dæk. Dette letter at bekymre sig om din dæk gulv farvning. Tage dine sko af og nyde blødheden af vinyl gulvbelægning på din remodeled dæk.

Opbevaring skab

Opbygge et lager skab til dine dæk, når du remodel det. Opbevaring toiletter giver et sted for at organisere elementer for dine dæk. Hvis du dekorere dine dæk for ferie, men mangel på opbevaring til din ferie dekorationer, holde dem i opbevaring skab på dine dæk. Når det besluttes at opbygge et lager skab på dine dæk, overveje størrelsen af skabet og hvor mange varer vil du gemme i det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com