Dæk skruer typer

November 3

Dæk skruer typer

Pr. definition er et dæk skruen-- eller "skaft" som det hedder i visse kredse--en fastener designet med en selvstændig skruens gevind og en meget skarp punkt. Den skrue stil gør det muligt at blive indsat i overflader med mindre indsats, men skaber en stram hold, der stadig er vanskeligt at trække. Skruerne fås i forskellige længder; i Robertson, Phillips eller andre hoved sorter; og i forskellige farver til at matche dine dæk maling finish. Dæk skruer bruges ofte, fordi de forårsage mindre skader på træ materiale, og er langvarig, rust-resistente og stærk.

Fladt hoved Deck skruer

Fladt hoved dæk skruer omtales ofte som den bedst designede skrue til at bygge et dæk. Hoved design er lavet til at gå flush i træ med en bred top for ekstra hold, samtidig med at skrues evne til at være sunket for langt ind i strukturen. Den fladt hoved er en favorit af mange tømrere, fordi det gør minimal skade til byggemateriale, herunder blødt træ.

Trim hoved dæk skruer

Trim hoved dæk skruer er magen til den fladt hoved design fordi det synker flush i træ. Men trim skruer er mindre mærkbar, når de indsættes på grund af den mindre hoved, får mulighed at skjule i strukturen. Kun erfarne fagfolk har tendens til at bruge denne skrue på grund af den mulige skade, kan det forårsage for dækket, hvis skruen trækker gennem skoven. Predrilling huller for disse skruer er anbefalet.

Sammensatte hoved Deck skruer

Composite skruer er specielt gevind til at oprette flere hold. De har en mere kompakt hoved design, der ligner en nitte, til at oprette mindre træstøv, når de indsættes. De har tendens til at blive brugt i kombination med enten flade eller trim skruer for at holde træ fra vridning eller paddehatte.

Smurt dæk skruer

Smurt dæk skruer kan være af enhver sort (flad, trim eller komposit) men er belagt med olie eller en anden smørende løsning, så skruerne synke i træ med en minimal indsats. De har de samme hold som en normal skrue med ingen ulemper.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com