Dæk trappe ideer

February 21

Dæk trappe ideer

Trappen, der fører til dine dæk og ind i dit hjem skabe en unik Introduktion til området. En veldesignet sæt trapper vil gøre en fantastisk første indtryk af hjem og ejendom, før nogen endda ind i huset. Du har mange muligheder for at udforske, kombinere og oprette for at opbygge et stiliseret sæt trapper. Se hjemme design hjemmesider og bøger til at få ideer til dine dæk trapper, tager inspiration fra alt før der træffes beslutning om et design til din dæk trapper.

Sten trapper

Sten trappen er konstrueret af store plader af flagstone, at skabe en naturlig følelse. Sten trapper er typisk bedst egnet til lavtliggende dæk og rejst terrasser. Flise kan være vanskeligt at opbygge opad uden en bærende struktur. Flise findes i mange forskellige farver der passer til ordningen af ethvert dæk eller gårdhave område. Sten trapper skal altid installeres ved hjælp af eller ved en professionel til at sikre maksimal sikkerhed. En idé til yderligere accentuere flise trappen er at tilføje flise elementer, såsom en tabel til dæksareal.

Tændte trapper

Tændte trapper oprette et fantastisk billede i mørke om natten, belysning vej fører op til dæksareal. Æstetisk tiltalende, tændte trapper også tjene et formål. For dem, der hyppigt kommer hjem efter mørke, tændte trapper kan forebygge alvorlige ulykker. Lys kan installeres fra hånd rækværket, skinner ned på trappen. En anden mulighed er at installere belysning direkte på trappen. Dette kaldes forsænket belysning. Et hul er skåret i trappe til at passe en lys, gør det muligt at blive flugter med overfladen af trappe. Denne metode kan bruges til at tænde en hel dæk for at skabe en sikker og behagelig nat-dweller's område.

Spiral trapper

En vindeltrappe kan tilføje en interessant design til dæksareal. Vindeltrapper tilbyde ualmindeligt buede linjer til den typiske lige dæk design, sætte fokus på trappen. Vindeltrapper kan bruges til dæk af enhver højde. De er dog mest almindelige i højere dæk, der giver mulighed for trappe til spiral omkring sig selv flere gange. Når du bygger en vindeltrappe, altid give en høj, robust Håndliste, da den stejle hældning kan være usikre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com