Dækkeservietter til at gøre

March 8

Dækkeservietter til at gøre

Tilføje nye sted måtter til din tabel kan hurtigt ændre atmosfæren. At vælge forskellige tekstiler og trims vil enten oprette en formel sammenhæng eller en mere afslappet følelse. Børn kan nyde udvælge stof til deres egen morgenmad sted mat eller stof til ferien. Fødselsdage kan være meget speciel, med billeder af balloner på stoffet.

Tilføje vægt

Sted måtter er lavet af blot syning to stykker stof sammen. Nogle vil ikke have vægten skulle ligge ordentligt. Smeltesikringer interfacing vil tilføje stivhed til sted måtten. Det leveres i forskellige vægte, fra let til svær. Denne grænseflade er nem at bruge og er billig. Skær et stykke af interfacing passer til størrelsen af den ufærdige sted mat. Jern interfacing til den forkerte side af stoffet. Placere de højre side af stoffet overfor hinanden. Maskinen sy tre sider af sted mat og trim det overskydende interfacing. Drej sted mat højre side ud, og finish syning sidst søm i hånden. Bruge et strygejern til at flade sømme.

Pladevat er en anden mulighed for at tilføje fasthed til et sted mat. Proceduren er dybest set det samme for samspil, men det er ikke smeltesikringer. For at sikre pladevat og forhindre enhver shifting, maskinen sy flere rækker i en kryds og tværs Mode.

Bandana

Bandannas kommer i uendelige farver og vil lyse op i ethvert bord. Den typiske størrelse for en bandana er 22 af 22 inches. Ingen skæring er involveret, så dette projekt vil gå ret hurtigt. Placer bandannas med højre side mod hinanden, og maskinen søm tre sider ved hjælp af en 1-tommer søm. Drej måtten, så højre side står. Før den sidste side er syet lukkede, Skær pladevat til målinger af måtten. Glide pladevat inde i måtten, og sikkert med flere selv rækker af kryds og tværs syninger. Afslutningsvis hånd syning endelige kanten måtten.

Runde sted Mat

Runde sted måtter kan være lavet af sporing ud en skabelon på en papirspose. Fastgør den ene ende af en streng til en blyant og sikre den modsatte ende af snoren til en tack. Skubbe tack til papiret og udvide strengen til den ønskede længde. Hold blyanten fast og gøre en cirkel. Sømmen vil tage op om 1 tomme af stof, så overvej at faktor før skære dit stof. Eksperimentere med forskellige størrelser, indtil du får den, der passer dig. Afslutte sted måtten på samme måde som en kvadratisk eller rektangulær måtten.

Denim

Denim er absolut en uformel valg af stof. Færdige sted måtten bør være ca 12 af 18 inches. Denne størrelse kan variere afhængigt af tabellens størrelse. Klip to stykker stof 1 tommer større end de færdige mat størrelse. Med højre side mod hinanden, sy maskine en 1-tommer hem på tre sider. Slå måtten, så højre side står, og hånd sy den sidste søm. Denim kan blive klædt op i en række forskellige måder. Skære og sy på en lille jean lomme til at holde spise redskaber. Eksperimentere med fancy sting på din symaskine ved at gøre farverige grænsen rækker. Køb bred bric-a-brac og tilføje, at for trim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com