Daisy dekoration idéer

September 25

Daisy dekoration idéer

Dekorere dit hjem med margueritter åbner op for en bred vifte af designmuligheder som Tusindfryd kommer i en række forskellige farver fra hvid til violet. Dette udvider dit potentiale af dekoration farver, selv om mange fabrikanter levere daisy mønstre primært i den gule eller hvide række Tusindfryd. Vælge farver til dit design og så kigge efter tekstiler, keramik eller væg papirer til at dekorere dit hjem.

Vægge

Dekorere væggene i dit køkken med en daisy kant, som du måle det 32 til 40 inches fra gulvet til en stol jernbane og anvende den på væggen. Male den øverste del af væggen en lyse gule eller hvide til at matche kronblade af blomster, mens maleri afsnittet nederste brun til at matche inde i blomsten. Du kan også male væggen en ensfarvet og derefter præge en tilfældig design af Tusindfryd på væggen eller brug en maling pen til disposition daisy figurer projiceret op på væggen af en projektor.

Tekstiler

Bringe i en daisy design i din stue accent puder. Vælg puder med en daisy mønster eller dem, der har Tusindfryd applicerede eller broderet på forsiden af puden. Vælg et sengetæppe eller ark sæt med margueritter præget på det eller købe en country quilt med daisy firkanter til din seng. Tilføje gardiner med daisy accenter og binde tilbage gardiner med daisy bøjlerne. Bringe i køkken håndklæder med en daisy tema sammen med et par af daisy grydelapper, et forklæde og en daisy dug.

Illustrationer

Male din egen daisy design på tværs af tre lærreder og hænge dem over sofaen. Skabe en collage af Tusindfryd for dit værelse som du skære Tusindfryd billeder fra blade og fotografier. Arranger margueritter i en plakat størrelse derefter lim dem til en bord før måtter og hængende billede på væggen. Gøre et billede væg af Tusindfryd ved at vælge flere små billeder af Tusindfryd. Mat billeder med en tilsvarende farve til dit værelse før gruppering dem på væggen. Afhente en daisy skulptur af glas eller metal og placere den på hylderne.

Diverse

Design blomsterdekorationer ud af Tusindfryd for din værelser. Oprette en omfattende ordning for din forstuen, med skåret citronskiver i bunden af en orkan vase og gul margueritter arrangeret i en afrundet display i toppen. Placer enkelt knopper af Tusindfryd i din stue og spisestue. Gruppere tre små bud vaser sammen for at tilføje mere interesse eller gå enegang med en knop vase pr. tabel. Vokse en gryde med din egen margueritter i køkken eller havestue, som puljen hænger ned fra vinduet. Når vejret ikke tillader friske tusindfryd, bruge silke kunstige dem til din ordning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com