Dam alger kontrol og fjernelse

October 20

Dam alger er mikroskopiske planter, der lever på pond's overflade. Mens nogle Dam alger gavne dammen ved at give næring til fisk og ilt til vandet, er for meget af det skadeligt fordi den kan bruge de fleste af næringsstofferne og sulte pond's akvatiske liv. Årsager til overskydende Dam alger omfatter slam oprustning i bunden af dammen, stagnerende Dam vand, varme temperaturer, rådnende blade og udsættelse for sollys.

Kontrol

For at styre overskydende Dam alger, tilføje flydende planter såsom vand hyacint og andemad som de vil sulte Dam alger ved at forhindre det i at få lyset det blomstrer fra. Også vokse nogle vandplanter som anacharis, fordi de vil bruge de fleste af de næringsstoffer i vandet, som vil fratage alger og forhindre dens dannelse. Tilføje sten og klipper til at give de gavnlige alger steder at feed fra og dykke en Byg halm bundt i det tidlige forår, da det vil forhindre tilbagevendende alger og vil holde vandet fri for lugt og krystalklart. Holde dammen vand fra resterende stagnerende ved at installere en dam pumpe, der cirkulerer halvdelen eller alt vandet hver time for at holde overskydende Dam alger fra fylder dammen. Placer ultraviolet lys eller biologiske filtre i dammen, så de kan dræbe eventuelle skadelige bakterier samt fjerne Dam alger ved at ødelægge DNA i dens celler. Fjern blade fra dammen regelmæssigt så Dam alger ikke kan brødføde dem. Periodisk fodre fisk lidt mindre det vil give dem at spise alger.

Fjernelse

Da væksten i dammen alger er uundgåelig, skal du fjerne det overskydende for at holde det fra at skade din dam. For at manuelt fjerne Dam alger, trække længere grønne strengene med hånden eller du kan bruge en netto for at skimme off måtter af alger, der indsamler på overfladen, hver gang de begynder at dukke. Hvis du ikke ønsker at fjerne algerne manuelt, skal du bruge en mekanisk vand hulske, der filtrerer alger måtter og andet snavs. Sifon eller vakuum i bunden af din Dam på en regelmæssig basis. Dam alger kontrol og fjernelse er både kontinuerlige processer, men at holde proaktiv i vedligeholdelse af din Dam vil resultere i lettere indsats og bedre vilkår.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com