Dam græsser & ukrudt

November 14

Dam græsser & ukrudt

Dam græsser og ukrudt skabe uskøn søer og damme, der ikke kan bruges som ønsket. Græsser og ukrudt flyder, vokser neddykket eller stikker frem fra vandet forhindre vandaktiviteter som fiskeri og gøre andre vandaktiviteter som svømning og vade vanskeligt at gøre sikkert, uden fare for vand slanger. Men selvom de kan være irriterende, Dam græs og ukrudt kan bidrage til Dam eller sø miljøet, der både dammen, sig selv og andre væsner og planter, der lever i dammen.

Typer

Dam græsser og ukrudt kommer i flere former. Nogle er flydende planter og alger. Andre overleve helt neddykket under vand, mens nogle planter vokser over og ud af vandet. Flydende planter kan have rødder, som strækker sig til bunden af dammen eller flyde i vandet. Fælles typer af dammen græsser og ukrudt er planter som cattails, åkander og vand kastanjer.

Vækstbetingelser

Dam græsser og ukrudt kræver seks grundlæggende faktorer til at vokse med succes og skabe en sund pond miljø. Disse faktorer er vanddybden, vandstrømme, temperatur, jordtype, kemiske sammensætning af vandet og kombination af sollys og vand klarhed. En passende balance mellem disse faktorer forhindrer visse Dam græsser og ukrudt tager over dammen, producere en afbalanceret, sund pond miljøet generelt.

Fordele

Akvatiske planter som græsser og ukrudt kan være en fordel i damme. Rodfæstede planter bidrage til at oxygenat vandet, mens un-rodfæstet Dam ukrudt som alger producerer fødevarer til dammen beboere. Blomst eller grønne Dam græsser og ukrudt giver et sted for unge fisk at skjule fra rovdyr, indtil de kan forsvare sig eller flygte, når lejligheden byder sig. Nogle Dam græsser og ukrudt er endda spiselige til konsum.

Farer

Nogle typer af dammen græsser og ukrudt er giftige for ikke kun akvatiske liv, men land skabninger, der kan fodre på vegetationen. Vand Skarntyde er et eksempel på en type af dammen ukrudt, der har været kendt for at dræbe eller blive syg husdyr.

Management

For at behandle en Dam for overdreven græs og ukrudt vækst, skal du først identificere typen anlæg, der forårsager de fleste problemer i dammen. Den voksende planteegenskaber og hvor lang tid det har været voksende er andre centrale faktorer i forvaltningen af græs og ukrudt vækst i en dam. Når identificeret, kan Dam græs og ukrudt behandles af mekaniske, biologiske og kemiske metoder. Mekanisk behandlingsmetoder arbejde midlertidigt og indebærer brug af en maskine eller mand-magt til at fjerne græs og ukrudt fra dammen. Kemiske metoder bør anvendes nøje efter etiket anvisninger. Kemikalier bør kun anvendes, når behandlingen af en konkret Dam skadedyr. En miljøbevidst måde at eliminere Dam ukrudt er at tilføje græs karper fisk der spiser Dam græsser og ukrudt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com