Dam vand pleje

September 25

Dam vand pleje

Et landskab Dam giver et hjem til fisk og planter samtidig tiltrække vilde dyr som frøer og fugle i gården. Sund Dam vand hjælper med at sikre din Dam lever og planter forblive sunde og produktive. Damme har forskellige pleje krav afhængigt af sæsonen, din klima og typen af planter og dyr du holde i vandet.

Forår

Pumper og filtre skal inspicere i foråret, hvor du begynder at udarbejde dammen til sommer. Erstatte slidte dele og sikre, at alt fungerer korrekt inden du planter dammen. Inspicere liners, slanger og andre Dam dele at sikre ingen revner eller skader sket i løbet af vintermånederne. Fjernelse af nedfaldne blade, døde planter og andre vinter vragrester rydder op vand fisk og planter. Tid til at flytte bud flerårige og årlige Dam planter tilbage til vandet opstår som vandet varmes op i foråret. De fleste planter kan overleve i dammen, når vandtemperaturen stiger til over 60 grader Fahrenheit.

Sommer

Algeforekomster forekomme med forhøjelsen af varme og lys i sommer, som kan nødvendiggøre en alger eller enzym behandling afhængig af sværhedsgraden af bloom. Nogen fisk i dammen også færdig med at vågne op fra vinter slummer som vejret bliver varmere. Genoptage regelmæssige fodring tidsplaner og tilføje en balsam til vandet for at hjælpe med at holde fisk sunde. Hvis vand fordamper fra dammen hurtigere end nedbør erstatter det, skal du bruge en haveslange til at vedligeholde vandstand. Dam planter kræver også befrugtning i sommermånederne til at producere sunde blade og blomster.

Efterår

I efteråret, damme kræver hyppig rengøring for at fjerne nedfaldne blade eller vandfiltrering systemer bliver tilstoppet. Forberede koldere vejr som vandets temperatur begynder at falde ved at flytte hårdføre planter til dybere vand og sarte planter indendørs flerårige Dam planter. Planter ikke kræver vinter befrugtning, så stop alle ansøgninger seks uger før først forventes frost. Gradvist reducere fodringer af fisk, når de begynder at i dvaletilstand i slutningen af efteråret. Fisk kan forblive i dammen gennem vinteren, så længe en sektion er dyb nok, at det ikke fryse.

Vinter

I vinteren, kan varmeapparater holde vandet varmt nok så pumper ikke fryser i fiskedamme. Et alternativ til en radiator er en dykpumpe, der sidder langt nok under vandet, at det ikke opleve fryse. Kontrollere pumper regelmæssigt gennem vinteren at sikre is ikke blokeres. Ice lag over dammen overfladen kan diffusere skadelige gasser, hvilket gør det nødvendigt at holde et lille hul åbne gennem enhver is, så gasser kan undslippe. I vandhuller uden fisk forhindrer fjernelse af pumper, filtre og slanger vinter skader. Afløb enheder alle vand før opbevaring, så de ikke knæk hvis de fryser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com