Dame soveværelse idéer

September 25

Dame soveværelse idéer

Designe soveværelset i dine drømme er mulige uden at ansætte en indendørsarkitekt. Når du designer dit værelse, styre fri af billig decor klichéer som en blomsterhave eller en lyserød flæser tema. I stedet vælge afslappende og behagelig farveskemaer som bløde blå og creme, knap der pink eller rige nuancer ligesom vin rød eller brun. Nedenfor finder du forslag til at dekorere din feminine soveværelse.

Afslappende oase

Når målet er at gøre dit soveværelse til en afslappende oase, er en blød farvepalet nøglen. Anbring en blød nuance af blå på væggene; en mat finish er ideel. Vælge en polstret hovedgærde i en kamel skygge at holde med den bløde og feminine tema i rummet. Vælge møbler i en ekstrem farve som dyb brun eller hvid; en cherry finish virker mod farvepaletten for rummet. Par mønstrede sengetøj i en blød blå eller fløde farve med lamper i en koordinerende skygge. Accent værelse med en off-white område tæppe og kunst, der opfanger mønstret af din sengetæppe.

Rødmende Pink

At have en pink soveværelse er stadig opnåeligt for voksne. Glem hot pink, fuchsia og baby pinks så dit soveværelse er egnet til en kvinde, ikke et barn. Male dine vægge en knap der nuance af lyserød, som vilde Aster eller pulver Blush fra Benjamin Moore. Skifte ud den eksisterende hardware på dine møbler og erstatte med pink glas skuffen trækker eller knapper til at tilføje en feminin, vintage touch. Vælg gardiner i en creme eller kamel skygge, og vælg geometriske sengetøj i en blød nuance af lyserød. Indarbejde vaser, stearinlys, mønstrede tæpper og kaster med underspillet pink accenter at fuldføre udseendet. For et feminint touch, vælge at vise dine smykker på en kommode top smykker rack i stedet for at skjule det i et smykkeskrin.

Asiatiske kvartaler

Bringe asiatisk stil i dit almindelige soveværelse ved at male dine vægge en rig nuance af rød. Udligne hårdheden af dyb skygge ved hjælp af svamp teknik til at udviske farven på væggene. Stedet for at bruge en traditionel hovedgærde, montere en shoji skærmen udskrives med en asiatisk symbol på væggen bag din seng. Vælg sengetøj i rige orange/brun og røde nuancer til accent væggene. Afslut look med røde, sorte og autentiske asiatiske tilbehør, såsom et japansk testel og et maleri af bambus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com